Ogólne > Hydepark
PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY
JULIA1964:
cały czas nadaja w tv,troche dziwne ze tam gdzie podała miejsce ukrycia zwłok znaleziono tylko kurtke .
andrejos:
Niewiarygodne a jednak zdarzaja sie rozne rzeczy na tym swiecie.Biedne dziecko,choc uwazam i mysle ze nie tylko ja iz to wszystko calkiem inaczej wygladalo,a matka probuje cos ukryc...obym sie mylil.
vaxa_rys:
--- Cytat: RybkaWillego w 03 Lut 2012, 10:10:56 ---Jestem w szoku. Podejrzewałam co prawda, że sprawa może się tak, zakończyć, ale miałam cały czas nadzieję, że jednak się mylę. Jedno czego nie rozumiem, to to jak matka, która kocha swoje dziecko, po jego śmierci ( nawet jeżeli śmierć była wynikiem tragicznego wypadku) może zostawić jego ciało gdzieś pod drzewem, a później tak bezczelnie kłamać o jego porwaniu. Dziecko bez względu na to jak zginęło, ma prawo do pochówku. To co zrobiła ta kobieta jest dla mnie niezrozumiałe i niewybaczalne.
--- Koniec cytatu ---
jesli to byl naprawdę wypadek, to matka mogla byc w szoku i się bała, ze zostanie osadzona o zabójstwo. Cialo porzucila i wymyslila bajke o porwaniu z nadzieją, ze na drugi dzien ktos cialo znajdzie i bedzie "po jej mysli". za dlugo to trwalo, dlatego nie wytrzymała.Pytanie teraz, co sie stało z cialem dziecka...
Solvej:
--- Cytat: vaxa_rys w 03 Lut 2012, 14:44:35 ---
Pytanie teraz, co sie stało z cialem dziecka...
--- Koniec cytatu ---
Rutkowski na konferencji mowil, co moglo sie stac z cialem dziecka ...:(
alu27:
Sama nie wiem ale coś mi mówi że dziewczynka nadal żyje.Być może nie wierze tej matce już w ani jedno słowo i ten wypadek w domu to kolejna ściema z matki strony,oby tak było.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej