szkoda tego malenstwa naprawde, czytam fora na portalach polskich i wiekszosc juz stracila nadzieje, kurcze ktos pisal nawet o depresji poporodowej , ze to byl efekt, ja sadze jak by miala depreche to by nie ukrywala ciala tylko chodzila wokol niego bezczynnie, na poczatku jak trafily pierwsze doniesienie an forum wp.pl ktos z sosnowca napisal co znal ich dobrze ze oni potrafili imprezowac przez dwa tygodnie a dziecko bylo u dziadkow, ze mala byla tylko problemem dla nich, ja bym nie dziwila sie gdyby pozniej wiecej takich faktow wyszlo na jaw, to by potwierdzalo zabojstwo z premedytacja, jak nieszczesliwy wypadek, bo matka ktora kocha swe dziecko to by brala w lapy komorke i dzwonila po pogotowie by ratowac malenstwo a nie przez dwa tygodnia robila szopke, narazala panstwo na ogromne koszta poszukiwan, i robila z internautow idiotow. bo jak by nie patrzec pewnie wiekszoc wysylalo fotki w swiat nawet na fb, a dziecko juz nie zylo. szkoda takich malenstw bo tyle ludzi nie moze miec dzieci a inni zabjaja. ja tam nie wierze w nieszczesliwy wypadek, kurcze niech se bedzie nawet na silnych lekach uspokajajacych, to czlowiek wciaz mysli o dziecku, normalny rodzic, by nie ukryl ciala pod gruzami, wiedzac jeszcze jaka jest pogoda za oknem. nie ma dla mnie ona sumienia zadnego.