Ogólne > Hydepark

PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY

<< < (15/50) > >>

vordingborg:
Na podstawie tej historii ma powstać film za co rodzice zgarną okrągłą sumkę . Więc dlaczego zdradzać scenariusz... Media ich lansują  http://wiadomosci.onet.pl/temat/sprawa-madzi/najnowszy-wywiad-z-rodzicami-madzi-jestem-wyzywany,1,5061645,wiadomosc.html  I kto tu jest ofiarą?

MalaCzarna:

--- Cytat: @ae@ w 18 Mar 2012, 18:33:28 ---Nie wiem, jak mam rozumiec wypowiedz matki Magdy:

...Pytana, dlaczego od razu nie powiedziała rodzinie o tym, co tak naprawdę się wydarzyło stwierdziła: - Dla dobra śledztwa nie odpowiem na to pytanie...

Dla dobra sledztwa ??

--- Koniec cytatu ---

Wiesz,ja zwróciłam na to samo uwagę ! hmm...dla dobra śledztwa ? Ale może jest na to jakieś logiczne wyjaśnienie...sama nie wiem.

Dlaczego nie powiedziała ?  Dla mnie  niezależnie od tego jaka jest prawda,bo pewnie nigdy się nie dowiemy,wniosek jest jeden:
Dbajmy o dobre relacje rodzinne,aby w razie nieszczęścia nasi bliscy mieli w nas wiarę,że im pomożemy,a nie potępimy! 

vordingborg:
A po czemu Wiedźmin usunął mojego posta?  Przecież poprosiłem o poradę  i ....Gdzie jest seba 08 ??? takie mnie dziś pytania nurtują  :-\
ps.. varszafiak dzięki za +

willy:
Twój post zost został usunięty. Był raportowany.

vordingborg:
A co to znaczy raportowany, bo była to tylko ironia zaistniałej sytuacji.

Zresztą powiem że byłem w szoku, a dzieciak to nie piłka "nie odbija się".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej