Ogólne > Informacje
Nowy wygląd forum i portalu.
andrejos:
Witam,a ja myslalem ze tylko mnie sie nie podobaja te zmiany :) . Oczywiscie nie jestem im przeciwny ale niech beda na lepsze,a nie na...oczy bola nie mozna sie doczytac. Komuno wróóóć tzn powrocmy do starej trzcionki ;D .
piott:
--- Cytat: JULIA1964 w 31 Sty 2012, 23:15:07 ---mi tez sie zaczeła juz podobac ta nowa strona ,nawet kolale umiesciłam .jest ok 8)
--- Koniec cytatu ---
Niedlugo tu bedzie cale zoo .Juz jest ryba ,pies, Koala. Musze szybko wybrac jakies fajne zwierze bo moze zabraknac :)
vaxa_rys:
kot juz zajęty :P
siudemka1972:
Z dnia na dzień coraz lepiej widze;-) i coraz bardziej mi się podoba za tydzień odpalę strone i nie wyjdę z zachwytu;-)mam takie wrażenie!
vordingborg:
--- Cytat: siudemka1972 w 01 Lut 2012, 13:57:48 ---Z dnia na dzień coraz lepiej widze;-) i coraz bardziej mi się podoba za tydzień odpalę strone i nie wyjdę z zachwytu;-)mam takie wrażenie!
--- Koniec cytatu ---
A ja coraz lepiej słyszę :D a mój serdeczny przyjaciel niestety przez los okaleczony stwierdził że ma przy wózku nowe opony. Prawdziwy "CÓD" przez O jak że wdzięczni ci jesteśmy nasz ADMINISTRATORZE WILLI mój borze ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej