Ogólne > Informacje

Nowy wygląd forum i portalu.

<< < (6/15) > >>

andrejos:
Witam,a ja myslalem ze tylko mnie sie nie podobaja te zmiany :) . Oczywiscie nie jestem im przeciwny ale niech beda na lepsze,a nie na...oczy bola nie mozna sie doczytac. Komuno wróóóć tzn powrocmy do starej trzcionki ;D .

piott:

--- Cytat: JULIA1964 w 31 Sty 2012, 23:15:07 ---mi tez sie zaczeła juz podobac ta nowa strona ,nawet kolale umiesciłam .jest ok 8)

--- Koniec cytatu ---

Niedlugo tu bedzie cale zoo .Juz jest ryba ,pies, Koala.  Musze szybko wybrac jakies fajne  zwierze bo moze zabraknac  :)

vaxa_rys:
kot juz zajęty :P

siudemka1972:
Z dnia na dzień coraz lepiej widze;-) i coraz bardziej mi się podoba za tydzień odpalę strone i nie wyjdę z zachwytu;-)mam takie wrażenie!

vordingborg:

--- Cytat: siudemka1972 w 01 Lut 2012, 13:57:48 ---Z dnia na dzień coraz lepiej widze;-) i coraz bardziej mi się podoba za tydzień odpalę strone i nie wyjdę z zachwytu;-)mam takie wrażenie!

--- Koniec cytatu ---
A ja coraz lepiej słyszę  :D a mój serdeczny przyjaciel niestety przez los okaleczony stwierdził że ma przy wózku nowe opony.  Prawdziwy "CÓD"  przez O jak że wdzięczni ci jesteśmy nasz ADMINISTRATORZE WILLI mój borze  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej