Ogólne > Informacje

Nowy wygląd forum i portalu.

<< < (7/15) > >>

siudemka1972:
Vordibgborg Za wysmiewanie się z Administratora  stawia obiad!A ja i WILLY potrafimy zjesc...wiec kolego szykuj się na pokrycie dużego rachunku!Poślemy Ci go Duńczykiem;-)

vordingborg:
No tek nie wziąłem pod uwage że od momętu wprowadzenia "Fedtafgift" wszyscy chodzą niedojedzeni. Może ten "CÓD" to tak naprawdę dieta cud  ;) więc się wypchajcie  i                     NIECH ŻYJE KRÓLOWA

Solvej:
hahahha, oj , bo tu bledy trzeba wpisać a nie to co nam się nie podoba :P Każdy ma swój styl a wiec wolnoć Tomku w swoim domku  i nic nam do kolorów i czcionki.
Ja sobie poradzilam sama, wchodzę tu, ściemniam kontrast i powiekszam czcionkę, uuuuf, już mi lepiej ;) 8)

Baumi:
Po zalogowaniu znika dział ogłoszenia. Screen:

Po wylogowaniu wszystko wraca do normy. Testowałem tylko pod Chrome 16.0.912.77 / Ubuntu 11.10

willy:

--- Cytat: Baumi w 01 Lut 2012, 20:13:00 ---Po zalogowaniu znika dział ogłoszenia. Screen:

Po wylogowaniu wszystko wraca do normy. Testowałem tylko pod Chrome 16.0.912.77 / Ubuntu 11.10

--- Koniec cytatu ---

W tej samej linii w której masz napis ogłoszenia, całkiem po prawej sttronie jest plusik, kliknij go :D
Masz zwinięty i ukryty dział ogłoszenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej