poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Reputacja na nowym forum  (Przeczytany 14871 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Reksio

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 169
  • Reputacja: +21/-15
  • "Żyjmy chwilą, powtórek w życiu nie ma..."
Odp: Reputacja na nowym forum
« Odpowiedź #30 dnia: 30 Sty 2012, 21:09:06 »
 ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
"Przejmuj się tylko tymi na których masz wpływ - na pozostałych szkoda twoich nerwów..."

Offline Solvej

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 9
  • Reputacja: +34/-32
« Odpowiedź #31 dnia: 30 Sty 2012, 21:11:34 »
Jak oceniań mordkę jak awatarów nie widać  >:(

A co do bledow, chciałam poinformować szanownych zgromadzonych, ze zaczelam uzywac "sprawdź ortografie" po ostatniej uwadze moderatora :P  :o

Offline piott

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 8
  • Reputacja: +5/-2
« Odpowiedź #32 dnia: 30 Sty 2012, 21:21:51 »
Reksio moze zmienisz avatar bo nie uwierze ze to piesek pisze:) a i ladna mordke czlowiek by zobaczyl.....
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości .

Offline Reksio

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 169
  • Reputacja: +21/-15
  • "Żyjmy chwilą, powtórek w życiu nie ma..."
« Odpowiedź #33 dnia: 30 Sty 2012, 21:32:26 »
No przecież moją mordkę właśnie widać  ;)
"Przejmuj się tylko tymi na których masz wpływ - na pozostałych szkoda twoich nerwów..."

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Lut 2012, 21:57:57 »
No to Willy nie pozostaje nic innego jak pogratulować pomysłu  ;) Ja mam swojego faworyta który uraczył mnie 12 minusami w ostatnich dniach ;D temu odpłaciłem pięknym za nadobne, ale już zauważyłem ciężko zapracowane klony :o Więc jeśli chcesz żeby jeszcze ktoś tu pisał to zastanów się lepiej nad tą punktacją ;D ( ps jeżeli chcesz pomocy to napisz na priv)

Offline roga

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 43
  • -Otrzymane: 347
  • Reputacja: +113/-24
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Lut 2012, 23:29:19 »
Coz za poroniony pomysl wystawiac ocene reputacji osobom, ktorych w ogole sie nie zna i jedynie na podstawie zamieszczanych postow. Swiat zwariowal. Z braku laku i to dobre, przynajmniej rozladuje troche napiecie. Zamast sie przkamarzac, to mu -50  niech wszycy widza jaka ma reputacje. Fantastczny pomysl ::), a jak cos to mu zawsze mozna ekstra dolozyc. A moze miesieczna statystyka najbardziej minusowych z ewentualnym ryzykiem usuniecia z forum. Tak, reputcja to powazna sprawa.... :D

Krakers

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 21 Lut 2012, 01:05:10 »
Hmm ... ja się ostatnio w ogóle nie udzielam - 1 wypowiedź od powstania nowego forum ... dzisiaj wysłałem kolejną, patrzę na swój profil a tam -4 :D
Może by tak wprowadzić opcję ... "sprawdź kto dał plusa a kto minusa"? ;) A może za brak udzielania się otrzymuje się co jakiś czas "automatyczny minus"? ;)

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #36 dnia: 21 Lut 2012, 01:05:10 »

Offline lolek103

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +2/-1
« Odpowiedź #37 dnia: 21 Lut 2012, 07:33:03 »
a tak moze zamiast min. plus. wypijemy browarka w bodedze

Offline lolek103

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +2/-1
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Lut 2012, 12:12:52 »
kochani jak czytam to forum to czasami mam odruch wymiotny tak troche po polskiemu jak tu wykombinowac ze skatem itp jak pisalem tu jest DANIA i kombinerki nie sa wskazane czy my polacy musimy kombinowac jak dunczyk czy jak mu tam zatrudnianie na czarno roberta dni z 3 f sa policzone jak bedzie to tolerowal POLACY kochani nie dajmy sie zwarjowac

Offline anha

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • Reputacja: +3/-0
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Lut 2012, 14:18:58 »
Aż się zalogowałam aby plusy i minusy swoje zobaczyć.
Dziękuję komuś za jednego plusika  ;D ;D

Offline Solvej

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • Reputacja: +34/-32
« Odpowiedź #40 dnia: 21 Lut 2012, 14:32:36 »
Hmm ... ja się ostatnio w ogóle nie udzielam - 1 wypowiedź od powstania nowego forum ... dzisiaj wysłałem kolejną, patrzę na swój profil a tam -4 :D
Może by tak wprowadzić opcję ... "sprawdź kto dał plusa a kto minusa"? A może za brak udzielania się otrzymuje się co jakiś czas "automatyczny minus"? ;) ;)

Krakers, ta funkcja nie przejdzie bo juz ja proponowalam, ale za duzo pracy przy niej. A jesli cos sie wprowadza powinno byc zrobione na "tip -top", a nie tylko aby bylo... :)

Mnie sie pieknie nazbieralo, dziekuje bardzo zyczliwym osobom udzielajacym sie a tez takim, ktorzy wchodza aby mi tylko przyminusowac :D :)))

aaaa i za plusy tez serdecznie dziekuje, przeciez i one po znajomosci przyznawane  8) ;)

Offline martuchnam

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 30
  • Reputacja: +16/-38
« Odpowiedź #41 dnia: 21 Lut 2012, 14:50:04 »
ja nikogo nie urazilam w swoich wypowiedziach a mam hmmm az 33 minusy..no chyba ze wyrazanie wlasnej opinii jest zle to wtedy powinnam dostac jeszcze kilkadziesiat :P
Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi obcych. Sama wyznaczam sobie cele, do których  dąże. Potrafie byc nieznosna. Chcialabym móc wszystko. Pragne walczyc o swoje do konca. Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Zaluje kilku niepotrzebnych slów.

Krakers

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 21 Lut 2012, 16:26:18 »
martuchnam - właśnie dałem Tobie minusa, ale takiego życzliwego, tak dla żartu - żeby Twój poprzedni wpis był nieprawdziwy ;) Pozdrowionka.

anha - wygrywasz już 3:0! ;)

Solvej - udało się! - jak każdy będzie pisał o swoich poczynaniach w kwestii plusów i minusów to później łatwo będzie sprawdzić kto ... komu ... co dał ;) Wybacz, że dałem Tobie minusa, ale to tak fajnie mieć +31/-31 :) Obiecuję, że później będę starał się równać Twoje wyniki ;)

speedtrans

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 21 Lut 2012, 16:36:42 »
Ja, już mam 8 zwolenników ;), to pewnie ci (przyjezdni)co na siłę chcą pracować za mniej jak 100 kr, pewnie jeszcze na czarno .
Prywatnie bym ich tak kopnął w du... że nie w Polsce a w Rosji by się zatrzymali.
Czekam na kolejne ----- ;D ;D ;D

To, że ogłaszam się na tym forum z usługami, nie ma nic wspólnego, z moim prywatntm zdaniem, co myślę o takich delikwentach, nie będę zakładał kilku kont by wyrazić swoje zdanie. :)

Offline martuchnam

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 30
  • Reputacja: +16/-38
« Odpowiedź #44 dnia: 21 Lut 2012, 16:42:15 »
martuchnam - właśnie dałem Tobie minusa, ale takiego życzliwego, tak dla żartu - żeby Twój poprzedni wpis był nieprawdziwy ;) Pozdrowionka.
ahh dziekuje bardzo tak sie zastanawiam sie co ja bym zrobila bez tego 34minusa..ale widze moja popularnosc rosnie  ;) oby tak dalej...:P
Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi obcych. Sama wyznaczam sobie cele, do których  dąże. Potrafie byc nieznosna. Chcialabym móc wszystko. Pragne walczyc o swoje do konca. Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Zaluje kilku niepotrzebnych slów.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #44 dnia: 21 Lut 2012, 16:42:15 »

FORUM DLA NASTOLATKOW

Zaczęty przez JomirDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 27037
Ostatnia wiadomość 07 Wrz 2009, 18:21:36
wysłana przez Jomir
O, forum wróciło ;)

Zaczęty przez liliaDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 13299
Ostatnia wiadomość 08 Lip 2009, 08:16:39
wysłana przez vera
lubie to forum...

Zaczęty przez marta_malgorzataDział Hydepark

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 27360
Ostatnia wiadomość 01 Gru 2006, 20:44:53
wysłana przez marta_malgorzata
Od dnia 1 Grudnia 2009 pisanie na forum będzie dostępne tylko dla ZAREJESTROWANY

Zaczęty przez willyDział Informacje

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 57531
Ostatnia wiadomość 02 Mar 2010, 22:34:09
wysłana przez mary-la
cytat z konkurencyjnego forum

Zaczęty przez co wy na to?Dział Hydepark

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 18465
Ostatnia wiadomość 10 Maj 2008, 20:44:44
wysłana przez vera