Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
Jomir:
Aisak, dziewczyno... Alez mialas pecha! Zwiewaj gdzie pieprz rosnie!
CO za bydle Ci sie trafilo!
lukashero:
dlaczego pozwalas soba tak pomiatac?nie masz tutaj zadnych polskich znajomych, przyjaciol?
ja bym skurwiela szybko ustawil.ale mi sie cisnienie podnioslo jak to czytalem.ech...
JULIA1964:
--- Cytat: mawi w 01 Lut 2012, 09:03:04 ---ja jeszcze dodam że ,jeżeli mąż znęca się nad Tobą czy to fizycznie czy psychicznie (denerwowanie i częste awantury też) to powiedz to też w komunie bo są specjalne ośrodki które pomagają znaleźć mieszkanie i się usamodzielnić dla matek z dziećmi . W takich ośrodkach dostajesz pokój i jedzenie i pomoc prawną.
--- Koniec cytatu ---
To nie był maz tylko partner
Solvej:
Straszna historia, dziwie się, ze tak długo wytrzymalas. :( Dania nie jest warta takiego traktowania....
Wyganiając Was robi dla Was wielka przysluge, wiec nie przejmuj się.
Zycze Ci i Twojemu synowi jak najlepiej i szybkiego rozwiazania Waszych problemow. Trzymajcie się! :-*
JULIO; maz czy partner, na to samo wychodzi....
JULIA1964:
no chyba nie to samo.wiecej rozwagi powinna zachowac ,jak idzie zaobserwowac to juz jednego partnera miała w Polsce ,bo ma 12 syna .tu szybko zakochujac sie na odległosc ,zbładzila znow ,i cierpi na tym tez syn .znajac mentalnosc dunczykow ,nawet bym sie z nimi nie przespała.to juz nie pierwszy przypadek ze tak zrobił dunczyk z polka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej