Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
aisak:
--- Cytat: Jomir w 29 Lut 2012, 23:12:20 ---O tej golebicy, to nikt madry... :) to cytat z czeskiego filmu "Szpital na perferiach". Nazwisk juz nie pamietam, ale powiedzial to stary doktor do mlodej, roztrzepanej pielegniarki.
Co do Waszej dyskusji o minusach: ludzie zlitujcie sie, dyskusja na poziomie przedszkola.
I jeszcze jedno, jakbys uwaznie czytal, to dostrzeglbys, ze Aneta pisala polszczyzna pelna wszelakich bledow - stylistycznych, interpunkcyjnych, ortograficznych.
Viktoria, a zwlaszcza Aisek, posluguja sie porzadna, poprwana polszczyzna.
Trzeba byc slepym filologicznie by tego nie widziec.
--- Koniec cytatu ---
Nie no Jomir dzieki. Ale jak jestem w nerwach lub stresie tez popelniam mase bledow, lub jak staram sie szybko cos napisac. Filolog ze mnbie marny, stwierdzam z zalem ;)
jens:
--- Cytat: Jomir w 29 Lut 2012, 23:12:20 ---O tej golebicy, to nikt madry... :) to cytat z czeskiego filmu "Szpital na perferiach". Nazwisk juz nie pamietam, ale powiedzial to stary doktor do mlodej, roztrzepanej pielegniarki.
Co do Waszej dyskusji o minusach: ludzie zlitujcie sie, dyskusja na poziomie przedszkola.
I jeszcze jedno, jakbys uwaznie czytal, to dostrzeglbys, ze Aneta pisala polszczyzna pelna wszelakich bledow - stylistycznych, interpunkcyjnych, ortograficznych.
Viktoria, a zwlaszcza Aisek, posluguja sie porzadna, poprwana polszczyzna.
Trzeba byc slepym filologicznie by tego nie widziec.
--- Koniec cytatu ---
jak inteligencja pozwala zauwazyc to anetka tylko z błedami cytowała to co do niej pisali dachowcy jak to ich nazwała .jest to osoba przebiegła i ciagle ta sama bynajmiej dla mnie ,jak bym miał ciezka atmosfere to poszedł bym nawet z dzieckiem do hotelu na norrebro a nie klikał i wymadrzał sie na forum .
aisak:
--- Cytat: jens w 29 Lut 2012, 23:16:23 ---jak inteligencja pozwala zauwazyc to anetka tylko z błedami cytowała to co do niej pisali dachowcy jak to ich nazwała .jest to osoba przebiegła i ciagle ta sama bynajmiej dla mnie ,jak bym miał ciezka atmosfere to poszedł bym nawet z dzieckiem do hotelu na norrebro a nie klikał i wymadrzał sie na forum .
--- Koniec cytatu ---
uffffff, no i wymagasz, zebym pisala wiecej o mojej sytuacji, mimo ze wielu traktuje to za dowod na nieautentyczniosc mojej historii. Piszesz hotel nanorrebro. Chlopie ja tak ale dzieciak???? Wczuj sie w jego sytacje. Poza tym moja praca. Musze ja miec za wszelka cene nie bede prosila o kontanthjælp. Zdarza sie , ze musze wstawac o 4 rano a potem po poludniu znowu do pracy, ale jakos mam to ulozone tu na miejscu. Zmiana miejsca zamieszkania moglaby sie skonczyc dla mnie utrata pracy.
MalaCzarna:
Jens czytając twoje wypowiedzi nasuwa mi się jedno Jaki stary, taki głupi.
Sorry,to nie jest obrażanie cię, ale obiektywna ocena.
Płacisz neta po to aby wpadać na watki i dokuczać ludziom ,kobietom udręczonym ,umęczonym życiem???
ZAPŁACIŁEŚ NETA ABY KRZYWDZIĆ I TO CIĘ BAWI? ... mamuś kochana :o
Kim ty jesteś ? Powiem ci -POTWOREM ! BESTIĄ BEZ UCZUĆ I ODRUCHÓW LUDZKICH !
Masz wysokie EGO ,ale zapominasz,że o wartości człowieka stanowi IQ + SERCE
.... a tego ci niestety brak....
aha zapisz sobie od poniedziałku zniknę na 2 tyg. ,a w maju na miesiąc ,wpisz sobie w kalendarz.
hmm...znając twoje złośliwe usposobienie coś na mnie wymyślisz : ::)
jens:
--- Cytat: aisak w 29 Lut 2012, 23:26:40 ---uffffff, no i wymagasz, zebym pisala wiecej o mojej sytuacji, mimo ze wielu traktuje to za dowod na nieautentyczniosc mojej historii. Piszesz hotel nanorrebro. Chlopie ja tak ale dzieciak???? Wczuj sie w jego sytacje. Poza tym moja praca. Musze ja miec za wszelka cene nie bede prosila o kontanthjælp. Zdarza sie , ze musze wstawac o 4 rano a potem po poludniu znowu do pracy, ale jakos mam to ulozone tu na miejscu. Zmiana miejsca zamieszkania moglaby sie skonczyc dla mnie utrata pracy.
--- Koniec cytatu ---
nie panikuj i nie przesadzaj S dojezdzaja wszedzie nawet na ischoj,a co hotel na norrebro ? co tam z dziecmi robia ? tam mieszka tyle rodzin z dziecmi i bez przesady ksiezniczko.nie chce wiecej wiedziec o twojej sytacji bo mnie przeraza to co wypisujesz .jutro tez musisz wstac o 4? no to mykamy lulu .dobranoc ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej