Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
vordingborg:
Z przyjemnością seba ale najpierw....Wracając do tematu zanim nasz ptaszek asik znów wyleci, moje "Aniołki VD" mam kolejne sprawy do rozwiązania.. Czas nagli więc w skrócie //www.youtube.com/watch?v=huEz7Izbw0Y
seba08:
Eeh tam daj spokoj ja to szukam wzruszajacych artykułow ,sie zaraziłem od takiej jednej szajby ucisnionej .Jak dasz rade to poszukaj moze cos w stylu koń uratował proboszcza ... mam doła może jakbyście sie tak rozpisali troche o wyczynach Matki Teresy .Było by świetasko cały weekend jaszcze po relanium to byśmy pisali a szajba by mogła chwalić znanych na forum i kabusewać do nich zbłąkane dusze po porady życiowe
aisak:
--- Cytat: vordingborg w 01 Mar 2012, 19:22:02 ---Dlaczego asiaka zewsząd wywalają, przecież w ten sposób wychowa jakiegoś degenerusa :(
--- Koniec cytatu ---
A skad to mnie niby juz wczesniej wywalono ::)?? Szkoly pokonczylam w terminie, z pracy w Polsce odeszlam (sama!!! bo tu wyjezdzalam) z wieeeeelkim zalem. Moj syn tylko raz w swoim zyciu zmienil miejsce zamieszkania, z Polski na Danie. A moze mowisz na wlasnym przykladzie? No coz, wspolczuje ::)
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 01 Mar 2012, 20:47:38 ---noooom ,prawda !
PRL był w latach 1952–1989 to chyba uciekła ;) przed prześladowaniami hahahahaha wiesz stan wojenny i te rzeczy ;)
A nie uciekła ona już w 1952 ? Aisak jak było ?
--- Koniec cytatu ---
Nie nie, ja jeszcze za Piasta Kolodzieja ;D. Wicie, rozumicie..... wykopano mnie wtedy do Swena Widlobrodego , bo stosow jeszcze nie wynaleziono a Pan od gilotyny mial sie dopabuse narodzic, hihi
MalaCzarna:
--- Cytat: aisak w 01 Mar 2012, 22:29:14 ---Nie nie, ja jeszcze za Piasta Kolodzieja ;D. Wicie, rozumicie..... wykopano mnie wtedy do Swena Widlobrodego , bo stosow jeszcze nie wynaleziono a Pan od gilotyny mial sie dopabuse narodzic, hihi
--- Koniec cytatu ---
Tzn.że ty jesteś Jaśnie Pani Gunhilda 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej