Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (4/63) > >>

psychopata:
Taki temat w dziale "rodzina"???
Autorce radze wybrac sie do stolicy; po drugiej stronie dworca glownego jest ulica Istedgade, a na niej seksszopow od groma i troche  :D
Od siebie dodam, ze mnie przebieranki zawsze dosc mocno smieszyly; nie ma nic lepszego, niz naga, wydepilowana, dobrze pachnaca kobieta ;)

adriana1983:
psychopata to nuda wieje w twojej sypialni , ale sa gusta i gusciki, z pewnoscia tam pojade nie znam super kopenhagi bo jestesm spoza hovedstaden ale  znajde na pewno.

psychopata:

--- Cytat: adriana1983 w 04 Lut 2012, 15:21:58 ---psychopata to nuda wieje w twojej sypialni
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem w Twojej, skoro musisz sie przebierac i uzywac wibratora, zeby cos z seksu bylo ;) Ale jak sama slusznie napisalas, co kto lubi, kazdemu wg potrzeb.

martuchnam:
psychopata powiem ci tak..w zwiazku jakimkolwiek trzeba sprobowac wszystkiego...sex ma byc zabawny radosny itd a nie nudny by tylko bzyknac liznac itd...co w tym ciekawego...a tak zawsze jest jakas niespodzianka...zawsze jakies urozmaicenie bo nawet bzykanie w roznych pozycjach i miejscach staje sie nudne..ja osobiscie jesli juz lubie adrenaline i hmmm miejsca publiczne ze tak powiem np..no ale nie stronie tez od klasyki itd..zalezy na co mam ochote..a jak mam ochote pobawic sie sama ze soba to tez to robie..lepsze to niz doprawic komus rogi

vordingborg:
Oczywiście że przyprawy są ważne i że  liczy się też dobra zabawa, ja lubię też duże jędrne i soczyste piersi :-*  do tego gorące uda  :o uf i to wszystko znajdziesz w KFC :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej