Ogólne > Rodzina ...
SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)
adriana1983:
ja tez nie dostalam ale wiem ze wibratory zrobione z gumy skoropodebnej sa kiepskie w uzyciu, sypia sie, mimo pudrowania ich , po miesiecznym uzytkowaniu od czasu do czasu zaczal mi sie sypac, i zaczely robic sie dziury , bo sadze ze to latex, ale kiepskiej jakosci. a jednak kalczukowe sa lepsze, tak mi sie wydaje. za to mam plany na przyszlosc i bede musiala sobie kupic cos fajniejszego, za to mam kajdanki zjadliwe, nie wiem z czego sa, ale moj ex kiedys jak dobral sie do nich to zamiast sexu zzeral mi kajdanki :-)))
martuchnam:
hahhahaa ale choc mu smakowaly??
ja niedlugo planuje powrot do roskilde tym razem na stale juz...ale zakupy dalej robie tylko tam..poza tym troche mi bzykania brakuje a niestety maz wciaz tam sam..wiec zabawaki to jedyna metoda jak na razie zeby sobie humor poprawic :P
adriana1983:
ja nie probowalam ponoc truskawkowe byly, zjadl cale :-))) a ze mu posmakowaly to i ochota mu minela :-( mi tez brakuje, ale poki co jestem sama mam za to na oku kogos wiec tak sobie przyszlosciowo planuje zakup zabaweczek w wiekszej ilosci i czegos do przebrania :-))) w koncu i w lozku trzeba byc kreatywnym, jak to lecial text w lejdis : ''dupa rusz''
vordingborg:
--- Cytat: adriana1983 w 03 Lut 2012, 18:32:49 ---ja tez nie dostalam ale wiem ze wibratory zrobione z gumy skoropodebnej sa kiepskie w uzyciu, sypia sie, mimo pudrowania ich , po miesiecznym uzytkowaniu od czasu do czasu zaczal mi sie sypac, i zaczely robic sie dziury , bo sadze ze to latex, ale kiepskiej jakosci. a jednak kalczukowe sa lepsze, tak mi sie wydaje. za to mam plany na przyszlosc i bede musiala sobie kupic cos fajniejszego, za to mam kajdanki zjadliwe, nie wiem z czego sa, ale moj ex kiedys jak dobral sie do nich to zamiast sexu zzeral mi kajdanki :-)))
--- Koniec cytatu ---
Coś mi się przypomniało, jak radził kiedyś Adam Słodowy "Żeby wibratory się nie sypały i nie psuły muszą być wykonane ze świńskiej skóry" ps. +
willy:
Ze sklepów online ten polecam. http://www.orion-erotik.dk/
Ceny przystępne. I właśnie zobaczyłem że ma sklepy w Danii. http://www.orion.eu/ueber-orion/maps-filialen/index.php?sprache=en&land=dk&translation=true
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej