Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (8/63) > >>

adriana1983:

--- Cytat: seba08 w 05 Lut 2012, 22:31:37 ---Może się nasz pasztecik rozpisze na temat doświadczeń z gumiakami  bo jeszcze tego nie być na poloniainfo ;) ;) . Napewno forumse odżyje  :D

--- Koniec cytatu ---

seba jesli chodzilo ci o mnie to musze cie rozczarowac nie jestem pasztem ale zdziwil bys sie jak bys wiedzial jak wygladam, i bys slinil sie na moj widok i myslil tylko o tym jak mnie bzyknac. ja na brak adoratorow w zyciu nie narzekam, ale za to mam swoje wymagania, i odrzucam tych ktorzy mi sie ni podobaja lub nie spelniaja moich wymagan, a jest to wysoka poprzeczka!

lukashero:
adriana1983,
 wyglada na to ze masz w 100% racje :)
ja niestety nie moge sie przyznac ze chce seksu z dwiema laskami, bo niektorzy mnie tutaj kojarza :D :D :D

martuchnam:
adri zgadzam sie w pelni z toba....sama sobie sie dziwe bo to u mnie nowosc :)
rozsmieszaja mnie ludzie ktorzy udaja ze to ich nie kreci itd....ja mowie swojemu mezowi co bym chciala co i jak i jakos nie widze w tym nic zlego..powiedzmy trojkacik.....2 laski jeden facet odwrotnie nie ma takiej opcji..

aarhusN:

--- Cytuj (zaznaczone) ---seba jesli chodzilo ci o mnie to musze cie rozczarowac nie jestem pasztem ale zdziwil bys sie jak bys wiedzial jak wygladam, i bys slinil sie na moj widok i myslil tylko o tym jak mnie bzyknac. ja na brak adoratorow w zyciu nie narzekam, ale za to mam swoje wymagania, i odrzucam tych ktorzy mi sie ni podobaja lub nie spelniaja moich wymagan, a jest to wysoka poprzeczka!
--- Koniec cytatu ---

wychodzi na to,ze seba i inni biora wszystko jak leci,a tylko Ty masz wybor.. ;D
ale cos kiepsko Ci to idzie skoro napisalas,ze juz dwa razy Ci sie nie udalo  :-[ i szukasz partnera na portalach randkowych :-[ .czesto jest tak,ze kobieta wydaje sie byc atrakcyjna,ale po minucie rozmowy odechciewa sie wszystkiego(i tak tez pewnie w Twoim przypadku). statystyki statystykami,ale nie mozna uogolniac ze wszystkich kreci to samo.poza tym wazna jest druga osoba z ktora ma sie zamiar zwiazac i  zyc iles tam lat.osobowosc.musi miec to cos,co Cie zakreci na dobre... ale z Twoich postow wynika,ze Ty poslugujesz sie kalkulatorem przy szukaniu partnera(a przeciez nie narzekasz na brak adoratorow) po Twoich doswiadczeniach.powodzenia

seba08:
 Nie wyobrażam sobie atrakcyjnej ,czarujacej i inteligentnej kobiety , która pisze przez kilka dni o tym ze chciałaby wypróbować hehehe  :)  i dotknąć hehehe :)  sztucznego członka zanim go sobie uzyje.Jetes paszteciara i tyle .Obleśne musi to być ... jęcząca pod kołdrą spocona pasztetowa z wibratorem a fuuuj jak bym miał taka żone to bym ja oddał darmo do zbierania kamieni na polu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej