Ogólne > Rodzina ...
SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)
martuchnam:
nie lubisz neta ale polecam ci 62u2.dk ale robilam zakupy i jestem bardzo zadowolona...ceny nie wygorowane oraz bardzo szybka dostawa...
martuchnam:
ulica Borups Alle w KBH
a i tu masz adresy gdzie sa inne
http://www.degulesider.dk/de-gule-sider/Roskilde/q_Sexshops/1/
vordingborg:
Eee tam chiński plastyk od którego można tylko uczulenia dostać...... Czy wysypka kogoś jeszcze podnieca?........... Ja na ten przykład jak mnie najdzie chcica to zakupy robię w markecie, już po wejściu kieruję się w jedną stronę (żółte, pomarańczowe, zielone i czerwone). Czy jest ktoś kogo nie poruszają melony, arbuzy, cytrusy i karczochy a dla pań ogórki banany i bakłażany :D Tak Tak Tak........ Tak obłowiony (przy kasie spocony) kieruje się do sąsiadki :-X znaczy żony. A ona sąsia....ups żona tak tym widokiem uszczęśliwiona natychmiast bierze mnie w ramiona. I tak robimy orgie jak dziki "uważając żeby skończyć zanim wróci jej stary z fabryki " :P NATURALNE JEST NAJLEPSZE
adriana1983:
ale macie pomysly :-))) no z ogorkiem nie probowalam hahaha mam wibratorki, ale potrzebne mi sa inne zabaweczki, jak kostiumy itp. to sie zawsze przydaje na gorace noce ;-) ach takie przebieranki dopabuse rozgrzewaja facetow ;-) bo rozebrac sie jak do rosolu to mozna zawsze ale przebrac sie i miec zabawe to juz cos innego, do tego szpileczki, ponczoszki , i podwiazki i pan az sie gotuje nam ;-)
martuchnam:
adri zgadzam sie w pelni..poza tym od roznego rodzaju zabawek nie dostalam jeszcze uczulenia ani ja ani moj maz ani moje kolezanki :P
poza tym wszystko jest dozwolone w sexie i wszystkiego trzeba sprobowac a to dobra zabawa..:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej