Ogólne > Rodzina ...
SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)
martuchnam:
--- Cytat: 1941 w 25 Mar 2013, 19:33:26 ---Znowu jakies zetony i placenie! Jak juz mam placic to wole cos bezposrednio zywego, a nie jakies migajace potworki na ekranie (takie akurat trafilem w duecie byly).
--- Koniec cytatu ---
niekoniecznie placenie...w nocy zobaczysz wiecej i za free bo inni placa a ty ogladasz ;)
1941:
--- Cytat: martuchnam w 25 Mar 2013, 19:40:01 ---niekoniecznie placenie...w nocy zobaczysz wiecej i za free bo inni placa a ty ogladasz ;)
--- Koniec cytatu ---
A jak juz sie tak "naogladam" to pozniej co ja biedny poczne na tej gluszy? Tutaj i sarenke jakas trudno upolowac.
1941:
Ales matuchnam narobila, tylko teksty sie pojawily, juz jest ogloszenie : Poznam Pania, zainteresowane pisac (adres email).
To Ci dopabuse!
@ae@:
A jak juz sie tak "naogladam" to pozniej co ja biedny poczne na tej gluszy? Tutaj i sarenke jakas trudno upolowac.
Ano wezmiesz sprawe we wlasne rece/reke albo zimny prysznic ? ;)
1941:
--- Cytat: @ae@ w 25 Mar 2013, 20:16:55 ---A jak juz sie tak "naogladam" to pozniej co ja biedny poczne na tej gluszy? Tutaj i sarenke jakas trudno upolowac.
Ano wezmiesz sprawe we wlasne rece/reke albo zimny prysznic ? ;)
--- Koniec cytatu ---
Odkad place alimenty, h.... reki nie podaje! Ale ile razy mozna brac prysznic? no chyba ze ogladac film bedac pod prysznicem! To jest to, dzieki!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej