Ogólne > Rodzina ...
SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)
1941:
--- Cytat: tarzan w 25 Mar 2013, 18:04:50 ---Ano można można od czasu do czasu w zakładce Live Cams
--- Koniec cytatu ---
A czlowieku, gdzie tam Cie znalezc w tym "balaganie"> Nie dosc, ze po germansku to jeszcze placic trzeba, dzieki, znajde cos darmowego.
vordingborg:
--- Cytat: vordingborg w 03 Lut 2012, 18:51:08 ---Coś mi się przypomniało, jak radził kiedyś Adam Słodowy "Żeby wibratory się nie sypały i nie psuły muszą być wykonane ze świńskiej skóry" ps. +
--- Koniec cytatu ---
Skorodował !!! Adam Słodowy Beee.......
martuchnam:
--- Cytat: 1941 w 25 Mar 2013, 18:15:56 ---A czlowieku, gdzie tam Cie znalezc w tym "balaganie"> Nie dosc, ze po germansku to jeszcze placic trzeba, dzieki, znajde cos darmowego.
--- Koniec cytatu ---
showup.tv :) mozesz dawac napiwki jak chcesz ;)
1941:
--- Cytat: martuchnam w 07 Lut 2012, 15:05:07 ---tak psychopato dlatego dobrze jest wprowadzac stopniowo cos nowego....tez kiedys nie bylam za tym ale powoli probowalam pewnych rzeczy i spodobalo mi sie tak samo jak i mojemu mezowi...teraz jak na razie nie wieje nuda...zobaczymy za jakis czas..a moze znowu cos nowego wymysle:)
--- Koniec cytatu ---
No dobrze, ale skad czerpiesz pomysly na te "cos" nowego. No i w watku pisac "cos"? raczej wypadaloby sprecyzowac choc troche te novum.
1941:
--- Cytat: martuchnam w 25 Mar 2013, 19:28:03 ---showup.tv :) mozesz dawac napiwki jak chcesz ;)
--- Koniec cytatu ---
Znowu jakies zetony i placenie! Jak juz mam placic to wole cos bezposrednio zywego, a nie jakies migajace potworki na ekranie (takie akurat trafilem w duecie byly).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej