poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Polska telewizja w DK  (Przeczytany 17291 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kaszub36

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
Polska telewizja w DK
« dnia: 07 Mar 2012, 10:18:48 »
jako ze jestem dosc swiezy w tym temacie poszukuje programu, do ogladania polskiej telewizji online, nie moge zalozyc talerza tu gdzie mieszkam. Zalezy mi na kanalach typowo polskich. Sprawdzal ktos z Was stronke z TV dla polakow w UK, tam dosc popularna, polskaplus.co.uk ?

Offline slaban

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 13
  • Reputacja: +2/-0
Odp: Polska telewizja w DK
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Mar 2012, 11:06:37 »
Polecam www.weeb.tv Płatna 15zł miesięcznie ale jest ok. Jest cały pakiet nawet hbo ;D

Offline aneczka.k

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 12
  • Reputacja: +6/-0
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Mar 2012, 11:14:43 »
Ja polecam weeb.tv nie ściga się do tego żadnego programu, ogląda się na ich stronie :-) duzy wybór programów i cena niska 15 zł za 30 dni... Jedyny minus to to ze nie ma teraz możliwości płacenia karta, kiedyś można było bo mieli aukcje na all ale teraz przenieśli im do innej kategori gdzie nie ma płatności karta :-( można płacić przelewem z polskiego konta a jak ktoś nie ma to może ktoś ze znajomych lub rodziny w pl zaplaicic, na forum weeb.tv ogłaszają się ludzie którzy pomagają w zakupie kodu i im można płacić przez pay pal.

Offline kaszub36

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Mar 2012, 11:47:35 »
weeb.tv w moim przypadku odpada, przejechalem sie na nich troche z platnosciami a raczej z ich ksiegowaniem. Poza tym byc moze z racji wieku ;) zalezy mi na takich kanalach jak np. Kultura od TVP, w UK moj brat ma taka platforme polska, ale nie mam jak sprawdzic czy dziala to w DK, polskaplus.tv jakos tak.

Offline kingamagda

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 2
  • W życiu zdarzają się chwile, o które warto walczyć
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Mar 2012, 11:54:15 »
teraz mam cyfre plus, ale wcześniej oglądałam na necie telewizje pod adresem:
www.justin.tv
następnie kliknij na górze na " wybór kanałów" pojawi ci się strona z różnymi kanałami :)
Spróbuj też na: www.pawelondek.pl
i zakładka paweLondek TV
pozdrawiam

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 15
  • Reputacja: +19/-25
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Mar 2012, 12:33:26 »
Ten link też z tego portalu :D   http://polska.cx/   pierwsze 2 tygodnie gratis ,jakość dobra, albo drugi też tu ostatnio ktos podał   http://lovepol.com/index.php   
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

Offline kaszub36

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Mar 2012, 13:10:47 »
ok, u mnie polska.cx nie dziala wcale ;) a lovepol wyglada jak jakies kamerki erotyczne, poki co sprawdzam polskaplus.co.uk bo jest darmowa narazie i dziala fajnie.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 07 Mar 2012, 13:10:47 »

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #7 dnia: 07 Mar 2012, 13:45:07 »
lovepol to kilka ciekawszych stacji po polsku a nie jakies kamerki ,polska.cx dziala wszedzie tylko trzeba sie zalogowac i dwa tygodnie dziala bez problemow .Zreszta ogladaj co Ci sie podoba ja nie ogladam telewizji i zyje chociaz za abonament i licencje place razem ponad500KR >:(
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #8 dnia: 07 Mar 2012, 20:22:30 »
dzieki za to pytanie ;D mam teraz  rutkowskiego gangsta  ;)  ciekawe nawet  :) :)  http://pl.justin.tv/najkrotszyniknajustynie#/w/2723510000

Offline mmaw

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2
  • -Otrzymane: 5
  • Reputacja: +1/-0
« Odpowiedź #9 dnia: 07 Mar 2012, 20:31:54 »
jako ze jestem dosc swiezy w tym temacie poszukuje programu, do ogladania polskiej telewizji online, nie moge zalozyc talerza tu gdzie mieszkam. Zalezy mi na kanalach typowo polskich. Sprawdzal ktos z Was stronke z TV dla polakow w UK, tam dosc popularna, polskaplus.co.uk ?

A kto Ci niby zabrania powiesic? juz omawiane na forum- zupelnie bezprawne.
Trzeba tylko powiesic antene i w odpowiedzi na jakiekolwiek pismo powtarzac jak mantre prawo uni europejskiej....kazdy ma prawo do anteny...

Offline kaszub36

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Mar 2012, 14:57:00 »
kto mi zabrania ? ano wlasciciel domu, w ktorym wynajmujemy mieszkania. Ja nie jestem typem pieniacza ktory pisze setki pism bo ma miec antene i koniec, szukam jakiejs alternatywy zeby nie isc na noze z nikim, jak narazie z wymienionych tutaj stronek, najlepsza wydaje mi sie polskaplus.tv, technicznie u mnie chodzi najlepiej, poki co jest darmowa. pozdr.

Offline @ae@

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 43
  • -Otrzymane: 242
  • Reputacja: +16/-12
« Odpowiedź #11 dnia: 13 Mar 2012, 16:28:06 »
...
Trzeba tylko powiesic antene i w odpowiedzi na jakiekolwiek pismo powtarzac jak mantre prawo uni europejskiej....kazdy ma prawo do anteny...

Nieprawda. Nie jest tak ze kazdy ma prawo do anteny - kazdy ma prawo do ogladania telewizji ze swojego kraju - takie mozliwosci sa przez internet.
Co poniektóre spóldzielnie juz na to wpadly i tak odpisuja delikwentom.
...na nasze oddalenie, na naszą nieobecność i rozmów obojętność listek, iskierkę, cień jak kotwicę wbij w nasze serca.... Leszek Aleksander Moczulski

Offline mmaw

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2
  • -Otrzymane: 5
  • Reputacja: +1/-0
« Odpowiedź #12 dnia: 14 Mar 2012, 12:53:48 »
kto mi zabrania ? ano wlasciciel domu, w ktorym wynajmujemy mieszkania. Ja nie jestem typem pieniacza ktory pisze setki pism bo ma miec antene i koniec, szukam jakiejs alternatywy zeby nie isc na noze z nikim, jak narazie z wymienionych tutaj stronek, najlepsza wydaje mi sie polskaplus.tv, technicznie u mnie chodzi najlepiej, poki co jest darmowa. pozdr.

wszystko sie zgadza tylko ze jesli wynajmujacy wynajmuje to obowiazuje go jakies prawo. Nie ma mowy o tym jesli kanaly ktore chcesz ogladac masz w kablu. zrozumiale.ale jesli nie to masz prawo do anteny...jedyne co nalezy przedyskutowac to miejsce jej usytuowania. pojawilo sie w ostatnim czasie wiele artykulow na ten temat w prasie i masa wyrokow sadowych w tej sprawie.
Inna sprawa jesli zostalo to uzgodnione przed wprowadzeniem sie....
nie trzeba byc pieniaczem zeby domagac sie respektowania praw lokatorow...

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 14 Mar 2012, 15:37:18 »
...

Nieprawda. Nie jest tak ze kazdy ma prawo do anteny - kazdy ma prawo do ogladania telewizji ze swojego kraju - takie mozliwosci sa przez internet.
Co poniektóre spóldzielnie juz na to wpadly i tak odpisuja delikwentom.
mozesz sobie antene zamontowac ale zeby nie zmieniała zarysu budynku.

Offline kaszub36

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #14 dnia: 16 Mar 2012, 11:47:59 »
Byc moze Wy jako wyjadacze w Danii potraficie sie przeciwstawic ;) Ja narazie nie mam takiej pewnosci do tego zeby isc na "antenowa" wojne, ciesze sie ze mam fajne mieszkanie i poki co wystarcza mi polskaplus online.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #14 dnia: 16 Mar 2012, 11:47:59 »

Dania czy Polska, kto zbankrutuje pierwszy

Zaczęty przez dania_dDział Hydepark

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 29804
Ostatnia wiadomość 21 Sie 2019, 10:51:37
wysłana przez kpio47
Polska emigracja "kulturalna" ;)

Zaczęty przez TulaDział Kultura

Odpowiedzi: 17