Ogólne > Rodzina ...

ginekolog

<< < (2/3) > >>

zybis:
MOJ LEKARZ JEST NA FERIACH I JA BYLA U JAKIES KOBIETY , BARDZO NIE MILA , NIC NIE DALA SOBIE POWIEDZIEC  STWIERDZILA ZE TO NORMALNE , MOJ LEKARZ JAK BYLAM U NIEGO 3 TYGODNIE TEMU MOWIL ZEBYM POLEZALA TYDZIEN W DOMU I ZOBACZYLA JAK SIE BEDE CZULA , BOL NIE PSZESZEDL I POSZLAM DO LEKARZA I NAJLEPSZE JEST TO ZE POWIEDZIALA ZE MOGE BRAC TABLETKI PRZECIW BOLOWE PANADIL NAWET 8 NA DOBE JA BYLAM W SZOKU BO STWIERZILA ZE TO NIE ZASZKODZI DZIECKU A MOJ LEKAZ ZAKAZAL MI LYKAC JAKIES TABLETKI
WYSLALA MNIE ONA NA FIZOTERAPIE  ZOBACZYMY JAK BEDZIE PO NIEJ

zybis:
A CO NAJLEPSZE MOJ LEKARZ DOPabuse WRACA PO SWIETACH WIELKANOCNYCH 

lebowski:
@ zybis

Po pierwsze, nie ma za co :)
Po wtore, napisalam Ci jakie jest podejscie dunskich lekarzy do zwolnien z pracy w okresie ciazy, co zreszta potwierdza sie w tym, co napislalas wyzej. Jakie jest moje zdanie na ten temat, to inna bajka. Fritz Gasser jest Austriakiem, moze bedzie mial inne zdanie w zwiazku z Twoja ciaza.
Mam nadzieje, ze lekarze pomoga Ci w problemie. Zycze zdrowka :)

Jomir:
Zybis, z tego co piszesz, wyglada na to, ze masz ucisk w okolicach kregoslupa.

Ginekolog tu nie pomoze, zwlaszcza, ze tu w Danii nie zajmuje sie prowadzeniem ciazy.

Popros rodzinnego o skabusewanie do reumatologa, bo to tylko on jest wladny w kwestiach kregoslupowych (oczywiscie jeszcze nerurochirurg, ale tam sa kolejki takie, ze urodzic zdarzysz, zanim sie dostaniesz) i tylko on jest w stanie ocenic Twoj problem i wystawic zwolnienie.

Jomir:
Pytanie jeszcze, w ktorym tygodniu ciazy jestes?
Jak po 20, to pojdz do szpitala (tam gdzie mialas robione usg), tam zajmuja sie patologia ciazy. Oczywiscie nie masz problemow z ciaza, ale z kregoslupem, ale jak bedziesz "strugala wariata" to na pewno nie odmowia CI pomocy. Odesla CIe na pewno do rodzinnego, ale... Jak juz bedzie notatka w systemie ze szpitala, to  rodzinny bedzie sie bal to zignorowac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej