poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: przewoźnicy  (Przeczytany 5829 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wkika

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
przewoźnicy
« dnia: 27 Mar 2012, 14:01:21 »
witam , chciałabym się dowiedzieć jakie są opinie na temat przewoźników Eco-bus i Duńczyk . Chciałabym skorzystać ale nie wiem która firma lepsza. Dodam że chciałabym jechać z  małym dzieckiem do Polski. Więc muszę wiedzieć który przewoźnik daje lepsze warunki . pozdrawiam i liczę na pomoc

Offline aniaczek28

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 1
Odp: przewoźnicy
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Mar 2012, 15:13:43 »
Witaj,
mogę powiedzieć Ci że jeśli miałabym polecić jednego z tych przewoźników to polecam bardziej Duńczyka choć to lepsza firma staje się coraz droższa i gorsza ale jak narazie nie jest tak źle. Ja też podróżuje z małym dzieckiem i kabusewcy nawet wyrozumiali nie przeszkadza im to, i jak poprosisz o postuj to niema problemu.
Ale chce Ci napisać że jest to dużo godzin jazdy a teraz otworzyli nowe przeloty samolotem z Billund lub Arhus do Krakowa bez przesiadki 1,5godz i jesteś w polsce.  http://www.ryanair.com/pl
Mam nadzieję, że troche pomogłam.

Offline aarhusN

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 21
  • -Otrzymane: 32
  • Reputacja: +3/-2
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Mar 2012, 17:08:13 »
Duńczyka odradzam. ostatnia podroz trwala 16,czy 17 godz z Århus do Poznania(w tym Szczecin-Poznan pociagiem,bo gruchot sie zepsul,a czas pdstawienia zastepczego 5 godz!) w fatalnych warunkach(rozmowa kabusewcy przez cb i komorke przez cala droge. w deszczu i po zmroku.zero odpowiedzialnosci ::)

Offline leo1

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 23
  • Reputacja: +7/-1
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Mar 2012, 19:30:28 »
Jest jeszcze dobra i sprawdzona firma z opola Tommy jezdza w rozne rejony polski.http://www.tommy.pl/

Offline kama

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 5
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Mar 2012, 00:32:38 »
Witam,
ja od kilku lat jeśli mam potrzebę wyjazdu do Polski jeżdżę z firmą Tommy z Opola...Bardzo rzetelna obsługa, punktualność, i szybkość dostosowana do jazdy......Do tego kabusewcy na prawdę w porzadku, do tego profesjonalne podejście do klienta, w tym sensie że gdy wystąpią jakieś zmiany odrazu jest wykonany telefon...
Na okolo 4 lata jazdy nigdy nie miałam problemu, polecam z czystym sumieniem...

Offline macgreen

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 0
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Mar 2012, 15:34:34 »
@aarhusN
Zapomniałeś dopowiedzieć jeszcze o prędkości z jaką ci wariaci jeżdżą. 120-130 w terenie zabudowanym, na krętej i wąskiej, polskiej, dziurawej drodze. Rozmowa przez CB i jednocześne pisanie sms'ów również im nie przeszkadza. Odradzam Duńczyka, przynajmniej do czasu, aż ich szef nie zrobi z kabusewcami porządku.

speedtrans

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Mar 2012, 20:21:59 »
@aarhusN
Zapomniałeś dopowiedzieć jeszcze o prędkości z jaką ci wariaci jeżdżą. 120-130 w terenie zabudowanym, na krętej i wąskiej, polskiej, dziurawej drodze. Rozmowa przez CB i jednocześne pisanie sms'ów również im nie przeszkadza. Odradzam Duńczyka, przynajmniej do czasu, aż ich szef nie zrobi z kabusewcami porządku.
No tak w jednej ręce grucha od CB w drugiej ręce komórka i pisanie sms-ów jednocześnie jak to określasz, a samochód jedzie na autopilota :)

Nie pochwalam takiej jazdy.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 28 Mar 2012, 20:21:59 »

Offline sledzik

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +0/-1
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Mar 2012, 09:34:24 »
No tak w jednej ręce grucha od CB w drugiej ręce komórka i pisanie sms-ów jednocześnie jak to określasz, a samochód jedzie na autopilota :)

Nie pochwalam takiej jazdy.

Odbiegajac od tematu, to kiedys widzialem taki napis na tylnej klapie aut u jednego z polskich przewoznikow;

"Jezeli moja jazda jest niebezpieczna, to zadzwon do mojego szefa - tel. ..........."

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #7 dnia: 29 Mar 2012, 09:34:24 »