Ogólne > Hydepark

Fotoradar w Niemczech

<< < (2/3) > >>

mmdk:

--- Cytat: Emill w 06 Kwi 2012, 00:12:25 ---Mandat 70-80 ełro, ponoć do 70 się nie fatygują, a powyżej już tak. Czy będą szukać ciężko powiedzieć...

--- Koniec cytatu ---

Mozesz cos blizej napisac- tzn po jakim czasie Ci przyszedl mandat do zaplaty no i oczywiscie jaki jest taryfikator ?

Karolnied891006:
Słuchajcie miałem taka samą sytuacje będąc ostatnio w Pl na urlopie moim duńskim samochodem fotoradar zrobił mi zdjęcie,gdzie też mamtablice właśnie starą bez żadnego znaczka Dk:) zaznaczę że to było w Listopadzie i do dzisiaj nic mi nie przyszło :) :D

martuchnam:

--- Cytat: Karolnied891006 w 06 Kwi 2012, 12:08:12 ---Słuchajcie miałem taka samą sytuacje będąc ostatnio w Pl na urlopie moim duńskim samochodem fotoradar zrobił mi zdjęcie,gdzie też mamtablice właśnie starą bez żadnego znaczka Dk:) zaznaczę że to było w Listopadzie i do dzisiaj nic mi nie przyszło :) :D

--- Koniec cytatu ---
z pl to nie przyjdzie nic...tumany nie potrafia korzystac z euro centrali... :P  lepiej dla nas  ;D

Karolnied891006:
hehe dobre :D ;D

elitebookdania:
Jeśli chodzi o mandaty z Niemiec to od 2015 roku będą przychodz\iły na właściciela samochodu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej