Ogólne > Hydepark
Fotoradar w Niemczech
mmdk:
--- Cytat: Emill w 06 Kwi 2012, 00:12:25 ---Mandat 70-80 ełro, ponoć do 70 się nie fatygują, a powyżej już tak. Czy będą szukać ciężko powiedzieć...
--- Koniec cytatu ---
Mozesz cos blizej napisac- tzn po jakim czasie Ci przyszedl mandat do zaplaty no i oczywiscie jaki jest taryfikator ?
Karolnied891006:
Słuchajcie miałem taka samą sytuacje będąc ostatnio w Pl na urlopie moim duńskim samochodem fotoradar zrobił mi zdjęcie,gdzie też mamtablice właśnie starą bez żadnego znaczka Dk:) zaznaczę że to było w Listopadzie i do dzisiaj nic mi nie przyszło :) :D
martuchnam:
--- Cytat: Karolnied891006 w 06 Kwi 2012, 12:08:12 ---Słuchajcie miałem taka samą sytuacje będąc ostatnio w Pl na urlopie moim duńskim samochodem fotoradar zrobił mi zdjęcie,gdzie też mamtablice właśnie starą bez żadnego znaczka Dk:) zaznaczę że to było w Listopadzie i do dzisiaj nic mi nie przyszło :) :D
--- Koniec cytatu ---
z pl to nie przyjdzie nic...tumany nie potrafia korzystac z euro centrali... :P lepiej dla nas ;D
Karolnied891006:
hehe dobre :D ;D
elitebookdania:
Jeśli chodzi o mandaty z Niemiec to od 2015 roku będą przychodz\iły na właściciela samochodu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej