Ogólne > Hydepark

lubie to forum...

(1/4) > >>

marta_malgorzata:
To prawda lubie tu przesiadywac i wczytywac sie w rozne sprawy.
Czasami jednak mam wrazenie , ze przydalaby sie tu rubryka, ktora moglaby nam Polakom , pomoc w znalezieniu kontaktu z:
- polskimi lekarzami- dentysta, ginekolog
- polskimi fryzjerami, kosmetyczkami
- polskimi adwokatami

Mysle tak dlatego, ze jeszcze nie znam jezyka, oszukal mnie moj pracodawca i jakims cudem znalzlam polskiego prawnika, ktory mam nadzieje mi pomoze.

Chetnie poszlabym do fryzjera lub kosmetyczki, ale czasami angielski to za malo.

Z dentysta czy ginekologiem tez latwiej byloby porozmawiac{na razie} po polsku.

Jesli myslicie podobnie, to moze udaloby sie cos takiego STWORZYC.

POZDRAWIAM.

GoTTie:
Pomysł jest bardzo dobry, jednak problem moze byc ze znalezieniem takich fachowcow-polakow. Jesli ktos zna namiary na polskich: lekarzy, prawnikow, mechanikow, hydraulikow, itp. prosze wpisywac w tym wątku. Jak sie troche uzbiera, umiescimy na glownej lub w poradniku.

Podzrawiam i dziekuje za pomysl.

PS. Puki co pan Grzegorz pomaga w sprawach prawnych, ciekawe jak by sprawdzil sie jako ginekolog :woohoo:

Grzegorz_Odense:
.
Milo mi slyszec ze lubi Pani nasze forum . Ale te sprawy które Pani poruszyla sa bardzo zwiazane z geografia tak ze najpierw musialaby Pani podac miejsce zamieszkania i wtedy ewentualnie oczekiwac odpowiedzi .

Widywalem tu przedtem watki gdzie Panie wymienialy adresy i pamietam taka wymiane replik :

- Czy ty moze jestes ta Aska z Holstebro ?
- Niestety nie. Znam 4 Aski w Holstebro ale nie jestem zadna z nich ....

Grzegorz_Odense:
.
Wielokrotnie jest tak ze polskiego fachowca uwaza sie za dobrego bo robi cos taniej ( na czarno ) . Tylko nie jestem pewien czy bylby szczesliwy z tego powodu ze jego nazwisko pojawilo sie na portalu byc moze równiez czytanym przez pracowników urzedu podatkowego znajacych jezyk polski . Mysle ze zanim sie czyjes nazwisko poda tutaj do publicznej wiadomosci nalezy sie upewnic czy zainteresowany wyraza na to zgode . Na portalu gdzie wszyscy operuja nickami ujawnianie nazwisk bez zgody zainteresowanych byloby po prostu zgrzytem .

Grzegorz_Odense:
.
Gottie napisal :

PS. Puki co pan Grzegorz pomaga w sprawach prawnych, ciekawe jak by sprawdzil sie jako ginekolog  

Temat jest o FACHOWCACH . Porad prawnych udzielam - ale nie jestem prawnikiem . Tak ze mozna by mnie najwyzej traktowac jako utalentowanego amatora .
Podobnie jako ginekologa ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej