Regionalne > Kopenhaga

internet

<< < (2/3) > >>

szczurek:
Ja mam czwarty rok internet z telii i nie mam problemow. rachunki mam normalne bo mieszcze sie w limicie wykorzystanego neta.rozmowy mam bez ograniczenia na terenie Danii .Place tylko 300 koron miesiecznie.Moze zalezy kto do czego uzywa internetu .ja nie narzekam.

Jomir:

--- Cytat: Baumi w 23 Sie 2014, 22:23:32 ---Witam,

... nie wiedziałem który wątek kontynuować - jest ich tak wiele... Potrzebuję kartę SIM z netem tylko, bez miesięcznego abonamentu. Chciałbym coś w stylu polskiego Orange: doładowuję kartę pre-paid, mam do wykorzystania xxx GB danych. KOlejne doładowanie muszę wykonać w ciągu roku.

Mam obecnie urządzenie w samochodzie do którego mam włożoną kartę SIM z lebary i płacę 39,- DKK / miesięcznie tylko po to by urządzenie mogło automatycznie wysłać kilkadziesiąt MB miesięcznie.

Planuję wymienić radio w samochodzie i chcę włożyć tam kartę SIM by mieć dostęp do internetu. Druga karta SIM w aucie... wiem, wiem... już mi żona truje ;)))

Czy znajdę jakąś opcję gdzie doładuję kartę i będę miał pakiet internetu ważny do czasu wykorzystania go bez potrzeby ładowania co miesiąc?

--- Koniec cytatu ---
MI sie wydaje, ze moj syn ma z Lebary na takich wlasnie zasadach jak opisujesz.
Nie ma stalego abonamentu, jedynie zuzyje ile zuzyje i jak mu sie konczy to dokupuje.
Ale jest to karta telefoniczna, o karcie na sam internet nie slyszalam.

Baumi:
Dzięki za info Jomir. Nie szukam karty "tylko na internet", tylko zwykłej. Zależy mi tylko, żeby można było wykupic pakiet internetowy bez opłaty miesięcznej. W telefonie mam kartę na abonament, jednak potrzebuje kilka kart do trochę innych urządzeń aniżeli telefon i nie wiem czy w Danii ktoryś operator ma taką ofertę. Jeśli chodzi o lebarę to masz rację, ale tylko jeśli chodzi o rozmowy i smsy, pakiety internetowe są czasowe, odnawiane automatycznie co miesiac.

Jomir:
To sorry, Widocznie moj syn zuzywa wszystko.
NIe kontroluje tego, jedynie widze, ze "zaladowanie" odbywa sie co jakis czas i raz dluzej raz krocej, wiec wydawalo mi sie, ze nie jest to miesieczne.

szczurek:
Bo w lebarze mozna dokupowac internet ale tylko internet kilka razy w miesiacu.Darmowe minuty  do Polski i innych krajow mozna TYLKO RAZ W MIESIACU .takze twoj syn mogl dokupowac internet kilka razy w miesiacu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej