Ogólne > Rodzina ...

Zapis na mieszkanie

<< < (2/5) > >>

Maja1216:
Szukam mieszkania w okolichach Bellahoj lub Bronshoj

jumpet5555:
fsb.dk  maja mieszkania na Husum, Bellahoj, Bronshoj, sam sie tam zapisalem maja krotki czas oczekiwania 2-6 miesiecy

lampartos:
boligbuttiken   -zapisz sie tam,w jednym miejcu zapisujesz sie do kilku spoldzielni,oszczedzi ci to klopotu z chodzeniem po kazdej z osbna-generalnie z mieszkaniami w Kopenhadze jest lipa.tz.sa ale drogie bardzo,tak jak wyzej, np.z Bronshoj nie bedzie problemu,ale tam dzicz straszna -mozna dostac mieszkanie na AMAGER ze spoldzielni 3B,(z wlasnego doswiadczenia)Dzielnica w porownaniu z Bronshoj to jak niebo i ziemia,przynajmniej dla mnie.Bloki ktore oferuja z 3B mOze szalu nie ma ale cena taka jak np.Hundige itp. Proponuje przemyslec kupno mieszkania-plus -minus oplaty plus kredyt takie same jak za wynajecie a kredyt za 10-15 lat.jest splacony a pozostaje plus minus 1000.000.w kieszeni.To tylko taki wywod jezeli jestes zainteresowany-a.

Jomir:
Lampartos, a czytales Ty caly watek od poczatku? Osoba pytajaca, ma prace na 15 godzin tygodniowo, myslisz, ze banki ustawia sie w kolejke by udzielic kredytu?
CO do boligbuttiken slyszalam o tym i to najlepsze rozwiazanie.

lampartos:
.. ;)rozkreci sie na caly etat,faktycznie umknelo mi to ;D ot taka przerysowana rada moze nie aktualna. moze aktualna np.powiedzmy ze ma partnera ktory pracuje na caly etat jakas kase i sprawa zalatwiona-ja wzialem poprawke ze tak moze byc' ty pomyslales ze to maly zuczek ktory dopabuse zaczyna ukrecac swoja kukle-moze byc roznie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej