Ogólne > Rodzina ...

koniec macierzyńskiego...

<< < (2/11) > >>

nutka53:

--- Cytat: nadusiaa w 03 Cze 2012, 21:07:54 ---jak zwykle znowu obrazaja

--- Koniec cytatu ---

to jak to niby jest ? - praca to obraza czy co ?

sopocianka:
W ogóle... Nie jest Ci wstyd, siedzieć tutaj i wypytywac ludzi o zasiłki?
Ten czas możesz spędzić na jobcenter.dk albo jobindex.dk

Niezle się porobilo!
Uważają sobie prace za "obrazę"

Wcześniej byłaś na a-kasse (2 latka pewnie)
Rok na macierzyńskim i teraz znowu na zasiłek?
Najlepiej idź do Kommune, niech Ci dożywotnio przyznają zasilek i będą mieli oni święty spokój i my :)

Zapewne tez, nie znasz języka... Po kilku latach tutaj!
Jeśli liczysz, ze po urodzeniu dziecka pójdziesz do szkoły językowej ;)
To już się orzeliczylas.

mmaw:
taka drobna dygresja do tonu odpowiedzi...
Mokka, nie przejmuj sie....pani sopocianka siedzi na pinezce pewnie dlatego taka przyjemna dla swiata....bardzo niedojrzala osoba
Kazdego zycie jest inne i jesli jest pytanie to wypadalo by odpowiedziec  albo nic nie pisac . Akurat to nie ona bedzie decydowac czy "masz isc do pracy" i nic nie wie czy znasz jezyk...moze jeszcze lepiej niz ona...

Ogolnie smiesza mnie osoby, ktore pisza o sobie ze "swietnie" mowia po dunsku... to ze pani w urzedzie nie zwraca na to uwagi albo chwali...to i tak raczej slyszy roznice i bedzie slyszec....chyba ze przyjechalas do Danii jako dziecko...poprostu balwochwalstwo...
nauka dunskiegow  doroslym wieku to tak jak trenowanie 30 poczatkujacej baletnicy... jakos idzie...ale roznice widac czy nam sie to podoba czy nie...

Chcialabym nadmienic ze te "czarnuchy", o ktorych pisze sopocianka w innych postach , to tez ludzie...a punkt widzenia , moja droga, zalezy od punktu siedzenia....
dla niektorych (tez Dunczykow i nawet tych co cie chwala z powodu twojego dunskiego i sie usmiechaja) to ty jestes tyle warta co te "czarnuchy" dla ciebie.
tyle w temacie

Wielcy ludzie slowem powoduja, ze czlowiek staje sie wielki

misjoginr1:
...amen.

newbie12:
Mi też kończy się macierzyński ale boję  się o cokolwiek zapytać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej