Ogólne > Rodzina ...
herbatka dla niemowlecia POMOC
newbie12:
--- Cytat: Jomir w 29 Maj 2012, 20:53:40 ---hehe... to tez znamy... albo raz ale konkretnie :) po same pachy.... za przeproszeniem :) g..niany temat :)
--- Koniec cytatu ---
u nas też tak było ;D i zgadzam się z dziewczynami, porozmawiaj z sundhedsplajerske, pomoże ci określić czy w ogóle jakiś problem występuje. A jeśli już koniecznie chcesz dawać to najlepiej sama parz nasiona kopru włoskiego. My dawaliśmy małej ale kiedy wyraźnie było widać, że chce zrobić, napina się a nie może. Szkoda, że nie jesteś z Kph bo zostało mi jeszcze sporo.
Reksio:
--- Cytat: seba08 link=topic=1037843.msg1060274#mseg1060274 date=1338302289 ---herbatki hippa to można w markecie kupic np fotex kvickly bez zamawiania ;) albo zamow tu http://www.okoshoppen.dk/shop/three-fennel-te-779p.html bo hippa sa słabe w dzialaniu
--- Koniec cytatu ---
No akurat nie można. Aalborg małym miastem nie jest a NIGDZIE ich tu nie ma. Poza tym miałam możliwość robienia zamówienia HIPPa dla Brugsena, i nawet nie było ich w asortymencie. Ale jeśli je gdzieś widziałeś to poproszę o konkretne namiary do tego sklepu, przydałoby się.
Żadna z moich duńskich koleżanek nie zna tych herbatek ani ich na oczy nie widziała, a zrobiły tutaj po przetestowaniu furorę i teraz zamawiam dla nich w polskiej aptece internetowej. I to różne rodzaje :-) A propos glukozy, to nie uważam żeby było jej AŻ tak dużo, bo przecież nikt nie każe dziecku dawać pół litra dziennie. Zresztą jest też na nich wyraźnie napisane żeby nie dosładzać. Cóż z tego, że niektóre mamy robią herbatkę z naturalnego rumianku jak dodadzą do tego potem łyżkę cukru? Moja Mała dostaje co drugi dzień 100 ml HIPPa z rumianku a co drugi dzień robię jej niesłodzoną z kwiatów rumianku. Tu polecam tą z Matasu. Ekologiczna i najłagodniejsza, bo zawiera tylko same kwiaty rumianku :-)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej