Ogólne > Rodzina ...

herbatka dla niemowlecia POMOC

<< < (2/3) > >>

seba08:
herbatki hippa to można w markecie kupic  np fotex kvickly bez zamawiania  ;)   albo zamow tu http://www.okoshoppen.dk/shop/three-fennel-te-779p.html  bo hippa sa słabe w dzialaniu

Jomir:
A ja bym jednak spojrzala na sklad herbatek z Hippa, toz to sama glukoza.
Poszukaj jak CI radzi Reksio. A swoja droga, jakie problemy ma dzieciatko?
Bo nie wiem czy wiesz, ze malenstwo jezeli jest na piersi, to ma prawo robic kupke i raz na tydzien.

kicia:

--- Cytat: Jomir w 29 Maj 2012, 19:21:01 ---A ja bym jednak spojrzala na sklad herbatek z Hippa, toz to sama glukoza.
Poszukaj jak CI radzi Reksio. A swoja droga, jakie problemy ma dzieciatko?
Bo nie wiem czy wiesz, ze malenstwo jezeli jest na piersi, to ma prawo robic kupke i raz na tydzien.

--- Koniec cytatu ---
dokładnie jestem tego samego zdania nam sie tak zdarzało a później to i 12 na dobę

Idris:
Kinga takim maluszkom nie daje sie rumianku, ze wzgledu na uczulenia, co do Hipp tp powtorze za Jomir, to sama glukoza, zdecydowanie nie dla takich maluszkow. Duzo zalezy od tego czym karmisz. Jesli naturalnie a dziecko ma problemy to sprobuj zmienic swoja diete, jesli mm to moze warto zmienic mieszanke. A tak w ogole to zapytaj poloznej albo sundhedsplejarske, one sa skarbnica wiedzy w takich przypadkach  ;)

Jomir:

--- Cytat: kicia w 29 Maj 2012, 20:09:39 ---dokładnie jestem tego samego zdania nam sie tak zdarzało a później to i 12 na dobę

--- Koniec cytatu ---

hehe... to tez znamy... albo raz ale konkretnie :) po same pachy.... za przeproszeniem :) g..niany temat :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej