poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Ginekolog  (Przeczytany 5442 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grisza391

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
Ginekolog
« dnia: 18 Sie 2012, 16:43:48 »
Witam potrzebuje namiary na ginekologa w kopenhadze.  Dziekuje i pozdrawiam

Offline Grisza391

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
Odp: Ginekolog
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Sie 2012, 12:33:32 »
???

Offline @ae@

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 43
  • -Otrzymane: 242
  • Reputacja: +16/-12
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Sie 2012, 20:33:14 »
Jakikolwiek ginekolog?

Ksiazka telefoniczna, google.dk, wlasny lekarz....
...na nasze oddalenie, na naszą nieobecność i rozmów obojętność listek, iskierkę, cień jak kotwicę wbij w nasze serca.... Leszek Aleksander Moczulski

Offline czarna.kalina14

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Sie 2012, 17:09:18 »
Witam ! ... Najwyraźniej jeśli ktoś prosi o namiary na ginekologa to widocznie prosi o kontakt do kogoś z polecenia, a w wyszukiwarce Google można znaleźć lekarzy którzy od kilku lat nie pracują . dołączam się do prośby i proszę o namiary najlepiej na polskiego ginekologa który może wykonać USG i jaka jest cena za wizytę i badanie USG czy można zrobić badania na polskie ubezpieczenie ? Chodzi mi o lekarza w Kopenhadze. Również proszę o ginekologa dońskiego jeśli ktoś był , jak również proszę o podanie ceny. Pozdrawiam 

Offline Lilka

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +1/-0
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Sie 2012, 18:01:28 »
Hej,

Podobno polski ginekolog na Amager, tel.26630354, kontakt znaleziony tu na forum. Nie potwierdze i nie polece, poniewaz mimo wielokrotnych prob mi nie udalo sie z nim skontaktowac. Ale powodzenia i daj znac, jak sie uda :)

Klinika na Hvidovre, http://skanningsklinik.dk/default.asp .
Tam robilam USG dwa razy prywatnie (odplatnie) i jestem zadowolona. Moge polecic :) Przyjmuja tez ze skabusewaniem od lekarza, wowczas bezplatnie oczywiscie.

No i wykaz praktykujacych ginekologow w obrebie Kbh http://www.gynaekologer.dk/index.php?option=com_peoplebook&func=searchstaff

Powodzenia :)

Offline @ae@

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Sie 2012, 19:09:02 »
... Najwyraźniej jeśli ktoś prosi o namiary na ginekologa to widocznie prosi o kontakt do kogoś z polecenia, a w wyszukiwarce Google można znaleźć lekarzy którzy od kilku lat nie pracują...

Jak prosi o namiary to ksiazka telefoniczna wystarczy a jesli chodzi o kogos z polecenia to nich napisze wyraznie, ja w myslach nie umiem czytac. Ty umiesz ?  :)
...na nasze oddalenie, na naszą nieobecność i rozmów obojętność listek, iskierkę, cień jak kotwicę wbij w nasze serca.... Leszek Aleksander Moczulski

Offline czarna.kalina14

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Sie 2012, 22:18:43 »
hej :) bardzo dziękuję za namiary. Numer do ginekologa z Amager miałam i próbowałam z nim się skontaktować już od ponad tygodnia i niestety nikt nie odbiera ,,, dzwoniłam o każdej porze dnia i wieczora i bez rezultatu  :( a stronka kliniki na pewno mi się przyda i bardzo dziękuję . Pozdrawiam

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 20 Sie 2012, 22:18:43 »

Offline Grisza391

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Sie 2012, 22:21:23 »
Patrze straszny cwaniaczek polaczek  przed komputerem jestes!!!  Sluchaj jak nie masz  nic do powiedzenia to odpusc sobie swoje przykre wypowiedź. Pozdrawiam

Offline czarna.kalina14

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Sie 2012, 22:22:04 »
... Najwyraźniej jeśli ktoś prosi o namiary na ginekologa to widocznie prosi o kontakt do kogoś z polecenia, a w wyszukiwarce Google można znaleźć lekarzy którzy od kilku lat nie pracują...

Jak prosi o namiary to ksiazka telefoniczna wystarczy a jesli chodzi o kogos z polecenia to nich napisze wyraznie, ja w myslach nie umiem czytac. Ty umiesz ?  :)

Nie trzeba czytać ludziom w myślach ale jeśli proszą o pomoc na forum to raczej dlatego żeby dostać konkretną odpowiedz od osób które mogą pomóc. I raczej nie trzeba być jasnowidzem żeby się domyślić . Jak ktoś potrzebuje pomocy to raczej jest normalne że w google i na forach internetowych szukał informacji i namiarów. Trzeba być trochę bardziej uprzejmym ponieważ każdy może potrzebować pomocy

Offline @ae@

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Sie 2012, 06:43:27 »
Tu sie róznimy.
Jesli ktos nie pisze wyraznie czego szuka i dlaczego to inni moga tylko zgadywac/czytac w myslach/fusach o co chodzi.
Przeciez  nie wiemy o co chodzi - prowadzenie ciazy? Usuniecie? Chlamydia? Gonorre? Trudnosci z zajsciem w ciaze.

A to ze polecony lekarz to dobry lekarz to bajka. Jednemu pacjentowi w jego chorobie pomógl ale nikt nie wie czy w drugim przypadku tez tak bedzie.

W sumie lepsze google, lekarze specjalisci najczesciej odwiedzani sa bardziej popularni, ci na samym koncu listy, nawet jesli polak niepopularni, czas oczekiwania na wizyte tez cos mówi - mozesz przyjsc nastepnego dnia...hm...niewielu pacjentów wybiera tego lekarza...

Na google mozesz tez poczytac gdzie, kiedy skonczyl sudia, gdzie sie doksztalcal, jakie ma kursy, na forum wie sie tylko - "bardzo fajna klinika, polecam".

Kazdy robi jak chce, wolna wola, ja polecam google a nie fora internetowe.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #9 dnia: 21 Sie 2012, 06:43:27 »

ginekolog

Zaczęty przez RybkaWillegoDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 24269
Ostatnia wiadomość 29 Kwi 2013, 20:29:11
wysłana przez Jomir
Lekarz ginekolog...

Zaczęty przez zyrafffkaaDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 20871
Ostatnia wiadomość 26 Lut 2009, 14:08:26
wysłana przez marcellina26102
Ginekolog kopenhaga

Zaczęty przez KasiadejvDział Pomoc!

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 4683
Ostatnia wiadomość 10 Lis 2009, 18:06:17
wysłana przez Kasiadejv
ginekolog

Zaczęty przez tipsiDział Kopenhaga