Ogólne > Hydepark
Telefon na abonament w Danii
aisak:
--- Cytat: slaban w 06 Cze 2013, 18:41:17 ---aisak nie wiem o czym tym piszesz jest 1 ore do polski na stacjonarne na komórki 49 ore i tyle sprawdzone (nie ma różnicy z jakiego doładowania korzystasz )
--- Koniec cytatu ---
Heheheh, no wiem , ze nie wiesz. Det lige meget... ::) Ja to dostalam po prostu jako specjalna i wyjatkowa klientka ::) :D. Co w sumie bardzo mnie cieszy :D :D :D
aisak:
--- Cytat: Krakers w 06 Cze 2013, 20:34:22 ---Jeden pies ;) - internet byłkiepski ... a rozmowy przerywało, czasami telefon nie łapał sieci ("dzownieniowej" ;) ), ale warto, żeby Gajol wypróbował Lebarę, zawsze może zrezygnować, a pewnie ciężko, żeby inna oferta przebiła lebarową.
Aisaki - a Ty może zainteresuj się internetem? - gps w telefonie to dobra sprawa, zawsze można w sposób łatwiejszy znaleźć drogę powrotną do domu :-X ;)
--- Koniec cytatu ---
Eeee, a czy ja wygladam na Dunke :o? Ze musze wszedzie i koniecznie miec internet ::). Nie musze :).
ps. nie zgubilam sie, wciaz bylam na sciezce, znakow nauczono mnie w Polsce czytac... :P. Po prostu nie bylo z niej zjazdu, chyba...ze w pole, lub z powrotem.... A ja zawsze do przodu..., nigdy wstecz... ;)
Gajol:
Oki , wyprobuje ta Lebare , bardzo dziekuje za dyskusje moi koledzy , kolezanki
Pozdrawiam
Gajol
Krakers:
--- Cytat: aisak w 06 Cze 2013, 20:45:26 ---Eeee, a czy ja wygladam na Dunke :o? Ze musze wszedzie i koniecznie miec internet ::). Nie musze :).
ps. nie zgubilam sie, wciaz bylam na sciezce, znakow nauczono mnie w Polsce czytac... :P. Po prostu nie bylo z niej zjazdu, chyba...ze w pole, lub z powrotem.... A ja zawsze do przodu..., nigdy wstecz... ;)
--- Koniec cytatu ---
aisaki - ja najmocniej pseplasam :( - moja niewinna "prowokacja" została ... zripostowana "tłumaczeniowo się" :-X ;)
Hmm ... to (na) kogo wyglądasz? ;) - skoro Ty tak do przodu ;)
A właśnie ... "do przodu":
- jadą 2 blondynki rowerami ... nagle jedna się zatrzymuje i zaczyna spuszczać powietrze z tylnego koła ... druga pyta:
- "co robisz?"
- "za wysoko mam, obniżam sobie siodełko"
W tym momencie druga zaczyna zamieniać kabusewnicę z siodełkiem, "no a Ty co?" - rzecze pierwsza
- "pierd**ę to, wracam do domu, z taką idio**ą dalej nie jadę"
:-X
"aisak
1 użytkownik podziękował za ten post!"
- Gajol - to wszystko było ukartowane! - aisaki dla Lebary pracuje :-X ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 06 Cze 2013, 21:06:24 ---aisaki - ja najmocniej pseplasam :( - moja niewinna "prowokacja" została ... zripostowana "tłumaczeniowo się" :-X ;)
Hmm ... to (na) kogo wyglądasz? ;) - skoro Ty tak do przodu ;)
A właśnie ... "do przodu":
- jadą 2 blondynki rowerami ... nagle jedna się zatrzymuje i zaczyna spuszczać powietrze z tylnego koła ... druga pyta:
- "co robisz?"
- "za wysoko mam, obniżam sobie siodełko"
W tym momencie druga zaczyna zamieniać kabusewnicę z siodełkiem, "no a Ty co?" - rzecze pierwsza
- "pierd**ę to, wracam do domu, z taką idio**ą dalej nie jadę"
:-X
--- Koniec cytatu ---
na Chinke 8). ciekawosc to pierwszy stopien do...piekla, ciacho... :P
hihihi, ale kawal przedni :D :D :D. Wybaczam 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej