Ogólne > Hydepark

Konkurs

(1/10) > >>

spotterdk:
Jaki sens ma głosowanie na najlepsze zdjęcie jeśli sami zainteresowani oddają po 20 głosów dziennie na siebie zmieniając IP komputera?  :( Jakieś nie dopracowane te zasady...

thecabb:
Najbardziej sprawiedliwym rozwiązaniem byłoby głosowanie dostępne tylko dla osób zarejestrowanych na forum. żeby było jeszcze sprawiedliwiej trzeba zablokować możliwość głosowania osobom zarejestrowanym po 15.09
Niestety już drugiego dnia głosowania widać było, że werdykt będzie farsą. Najważniejsze, żeby mieć frajdę z samego uczestnictwa :)

spotterdk:
Co racja to racja. Tylko troche szkoda, ze wysylamy zdjęcia wg nas zasługujące na dobrą opinie a ktos oddaje 100 głosów z najniższą opinią tylko po to żeby "wykończyć konkurencję"... Mam nadzieje, że regulamin następnego konkursu będzie bardziej przemyślany. 

Domnik:
Jak się konkurs skończy wystarczy wywalić pierwsze miejsce, i po prostu zacząć od drugiego..
W ten sposób osoba która napracowała się zmieniając ip itd, będzie musiała znów je zmieniać aby zaniżyć sobie średnią, i być na #2 miejscu :) A nie wiem czy komuś będzie się to chciało robić.

spotterdk:

--- Cytat: Domnik w 29 Wrz 2012, 13:09:28 ---Jak się konkurs skończy wystarczy wywalić pierwsze miejsce, i po prostu zacząć od drugiego..
W ten sposób osoba która napracowała się zmieniając ip itd, będzie musiała znów je zmieniać aby zaniżyć sobie średnią, i być na #2 miejscu :) A nie wiem czy komuś będzie się to chciało robić.

--- Koniec cytatu ---

To by było zabawne. Ale patrząc po ilości głosów oddanych na "Londyński autobus" pewnie by sie chciało.

Info dla Dominika.
ten cytat pochodzi od 20letniego gościa który Irak i Afganistan widział tylko w TV, na widok krwi mdleje, a w sytuacjach stresowych robi pod siebie... ale za to opowieści snuje niesamowite:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej