Ogólne > Hydepark
Konkurs
piotr1:
czy te nagrody na forum sa warte az takiego zachodu zeby siedziec pol dnia i glosowac na swoje zdjecia zmieniajac ip??hmmm....mi sie wydaje ze nie...ale to tylko w mojej skromnej ocenie....coz..jak dla mnie to zaglosowalem na jedyne zdjecia kojarzace sie z dania a nie bedace z danii czyli na wiatraki w zachodniopomorskim- jedyne zdjecia na temat w tym calym konkursie...czyzby na tyle osob tylko jedna osoba zrozumiala o czym maja byc te fotki?- nie wierze....mysle ze wiekszosc po prostu poszla na latwizne lub tak jak ja, akurat miala takie zdjecia pod reka a nie inne.....tyle ze ja nie wyslalem bo nie na temat...hmmm...moze trza bylo....
vordingborg:
W sumie to dobrze że w 39 Niemcy :-X znaczy hitlerowcy nas napadli
bo gdyby ogłosili jakiś konkurs to sami byście się wystrzelali ;D ;D ;D
MalaCzarna:
A ja proponuję aby nagrody przeznaczyć na cele charytatywne .
Odbiorcę nagrody pieniężnej już mamy - małego 6 mies. Łukaszka z chorobą serduszka.
Paula ,Mateusz ,Anna ,Michał ,Kuba którzy mają swój własny wyścig (kto więcej wstawi sobie plusów,a innym minusów) do życia tych 500 kr nie potrzebują,wystarczy im satysfakcja z plusów i minusów. ;) 8)
A rodzice chorego dziecka wydadzą pieniądze lepiej - na leki i rehabilitację.
Kto jest ZA ? :)
vordingborg:
Och MC ty to masz dobre serduszko :)
uważaj żebyś nie trafiła na kanibala
bo ci je zje
MalaCzarna:
--- Cytat: vordingborg w 30 Wrz 2012, 20:06:12 ---Och MC ty to masz dobre serduszko :)
--- Koniec cytatu ---
Nie ja Vorduś, ale ci zrzekający się nagród ,oni mają dobre serduszka !
Uczestnicy konkursu są tak wrażliwi, że chcą podarować wszystkie pieniążki dla CHOREGO ŁUKASZKA !
I zaraz zobaczysz ,jak oni będą jeden po drugim zrzekać się ew. nagrody.
Czekamy kochani uczestnicy konkursu na wasze wpisy np. zrzekam się nagrody na rzecz Łukaszka.
posyłam buziale MC :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej