Ogólne > Hydepark

Konkurs

<< < (6/10) > >>

PRZYJACIEL:
Wywalic tych co tyle razy sami na siebie głosowali .to miała byc zabawa,a nie pazernosc.wszystko popsute.ja nie wysyłałam swoich zdjec ale głosowalam, na takie co ma naprawde w sobie temat i przegrywa  :'(

MalaCzarna:
Willy kasiorka dla chorego dzieciaka -jak zabawa to bez kasy.
Wówczas niech głosują jeszcze raz.

PRZYJACIEL:
o to by było najlepsze na DZIECKO KASIUTKE PRZEKAZAC A PAULA BILING ZE SWOJEGO GŁOSOWANIA ZE SWOIM IP ;D no i fotka Pauli jako zdjecie miesiaca

ignacy:
90 % nieuczciwie oddanych głosów, to znaczy że wina leży po stronie administracji, skoro stworzyli niedopracowany system oceniania , gdzie z góry było pewne że ludzie sami będą na siebie głosowali, bo skoro ktoś ma zmienne IP, to wystarczyło że resetował internet i kolejny głos zaliczony. Następnym razem to może warto zrobić konkurs gdzie głos będzie liczony od wysłania sms za 2 korony wtedy zobaczymy kto najbogatszy, a teraz to można tylko polemizować, nie wiem może administracja liczyła na uczciwość, to się chyba przeliczyła bo rozumiem trzy 4 zdjęcia ale 90 procent. Ja proponuję zorganizować konkurs na największą forumową targowicę czytaj krzykaczkę, koleżanki i kolega powyżej mile widziani, nagrodę pozostawiam do wyboru administracji, tylko system oceniania zmieńcie.

ignacy:
Są 133 zdjęcia z tego 90% jak twierdzi wyrocznia nieuczciwie wytypowanych to jest ok 119 zdjęć, to może w ramach protestu unieważnić konkurs i za rok powtórzyć a teraz ten nowy z targowicą zorganizować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej