Ogólne > Hydepark

Konkurs

<< < (8/10) > >>

ignacy:
Żadnej decyzji nie podjęli bo jakiej, teraz już po ptakach nagrody rozdane, inaczej łamią regulamin, gdyż w regulaminie wcześniejszym nigdzie nie znalazłem zastrzeżenia że konkurs może zostać zawieszony ze względu na fakt oszustwa, niestety nie zdążyłem nabić tyle aby zająć 1,2,3 troszeczkę zabrakło a najwięcej zainteresowane są targowice w stylu małaczarownica i spółka co was tak to obchodzi sami jesteście ta Paulą??

PRZYJACIEL:
usunac  te zdjecia co sami autorzy głosowali na siebie wiecej niz jeden raz ,ale numer zostana ci co byli na szarym koncu .a co tam regulamin ,przodownica w głosowaniu tez powinna sie liczyc z lojalnoscia ,zal mi jej bo jakby miała zapłacic za kazdy swoj głos to by jej wypłaty brakło ,ciekawa jestem jak ona by sie czuła idac po odbior 3 nagrod ,jak mogłaby spojrzec organizatorom w oczy i ta smierdzaca łape wyciagnac po kase.patrzymy a na tych łapach odciski ma od oddawania na siebie głosow ,załosna i biedna moralnie . :-[ :o ::)

ignacy:
Niestety tego nie można zrobić zgodnie z regulaminem, bo każdy mógł glosować na siebie tylko raz na to pozwalał system, administracja dobrze o tym wie że każdy z użytkowników nabijał głosy poprzez resetowanie komputera czy połączenia internetowego, przez co zmieniał się adres IP, ale co z tego to domniemania a jakie dowody??? Żadne bo każdy głos to inny adres IP czyli stworzono regulamin i system głosowania niedokładny i wina ADMINISTRACJI

PRZYJACIEL:
NO TO USUNAC 3 PIERWSZE ZDJECIA ,BO BEZTEMATOWE ,Ojejku co ja pisze przeciez to PAULI fotki ,a tyle sie nakombinowała ,zmieniajac IP.sama niewiem ,ja dam pauli 500 dkk i niech juz wiecej na siebie nie głosuje .

@ae@:
Czy ktos ma jakies dowody na to "resetowanie komputera" czy to tylko domniemania i gdybania ?

A moze po prostu Paula ma wielu przyjaciól i znajomych, którym sie jej zdjecie podobalo ? Facebook?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej