Ogólne > Hydepark

Czy proszenie o pomoc dla chorego na forum jest niewłaściwe?

<< < (27/28) > >>

MalaCzarna:
Wspaniała wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buzialki  :-* dla małego , dzielnego wojownika !!! Pozdrowienia dla wspaniałych rodziców !!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pRV5_OG-5co#!

anikrey:
Łukaszek - prawdziwy facet brawo Ciesze się bardzo. 

Ale mam coś co zasmuci pewnie kilka osób , właśnie obejrzałam reportaż i aż mną telepie

http://www.tvn24.pl/fundacja-widmo-i-sprzedaz-bezposrednia-cegielek-gdzie-sa-pieniadze-nie-wiadomo,287172,s.html

normalnie nóż się w kieszeni otwiera. 4.000 zarabiają nikt mi nie powie, że nieświadomie to robią .

pjosiaczek:
Smutna wiadomosc dla wszystkich zaangazowanych w akcję dla Łukaszka. Łukaszek po dlugiej walce odszedl od nas w piatek. Chciałam podziękować tym, którzy wpłacili pieniądze dla niego, bo dzięki temu rodzice mogli byc ciągle przy nim.
Proszę pomagajcie innym, którzy o to proszą. Jeśli nie materialnie to chociaz dobrym słowem, to na prawde dużo znaczy.

Anna

MalaCzarna:

--- Cytat: pjosiaczek w 19 Gru 2012, 12:36:40 ---Smutna wiadomosc dla wszystkich zaangazowanych w akcję dla Łukaszka.
Łukaszek po dlugiej walce odszedl od nas w piatek. Chciałam podziękować tym, którzy wpłacili pieniądze dla niego, bo dzięki temu rodzice mogli byc ciągle przy nim.
Proszę pomagajcie innym, którzy o to proszą. Jeśli nie materialnie to chociaz dobrym słowem, to na prawde dużo znaczy.

Anna

--- Koniec cytatu ---

Czytam te słowa i łzy z oczu mi się leją ...  :'(  Nie wierzę ! Nie wierzę ! Przecież miało być już tylko lepiej ?

Serdeczne wyrazy współczucia dla rodziców ,ciebie Aniu i całej rodziny bo wiem że was też przybiła ta niespodziewana wiadomość.
 Mały, dzielny rycerz przyniósł na świat tyle radości ,uśmiechu i nadziei i to będziemy pamiętać!   

aisak:

--- Cytat: pjosiaczek w 19 Gru 2012, 12:36:40 ---Smutna wiadomosc dla wszystkich zaangazowanych w akcję dla Łukaszka. Łukaszek po dlugiej walce odszedl od nas w piatek. Chciałam podziękować tym, którzy wpłacili pieniądze dla niego, bo dzięki temu rodzice mogli byc ciągle przy nim.

Anna

--- Koniec cytatu ---
[*] Spij slodko Anioleczku. Wyrazy glebokiego wspolczucia dla Rodzicow Lukaszka :(((.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej