Ogólne > Hydepark
Pytanie do moderatora!
k0604:
Witam,dzisiejszego dnia zamiesciłam ogłoszenie dot.sprzedazy aparatu..po jakims czasie ogłoszenie ZNIKNĘŁO,wiec zamiesciłam je poraz drugi-równiez zniknęło.Chciałam zapytac o co chodzi? czy moje ogłoszenie było niepoprawne,ubliżajało komuś,czy zawierało jakies niecenzuralne bądz wulgarne słowa????? Dziwne zjawisko portal na którym mozna zamieszczac ogłoszenia "sprzedam"{ a tak naprawde nie moge zamiescic ogłoszenia bo komus cos nie pasuje.Prosze mi napisac dlaczego znikaja moje ogłoszenia.
lukashero:
okazalo sie ze aparat byl kradziny, a my tutaj nie chcemy byc paserami :D
k0604:
Taa jasne kradziony.. i wystawiam go w całej okazałości na forum.
vaxa_rys:
to samo sie dzialo z moim ogloszeniem 2 razy, wiec sobie odpuscilam, syzyfowa praca to wystawianie ogloszen...
jens:
--- Cytat: lukashero w 13 Paź 2012, 21:31:55 ---okazalo sie ze aparat byl kradziny, a my tutaj nie chcemy byc paserami :D
--- Koniec cytatu ---
ciekawe jakby Twoje takie ogloszenie znikneło?to nie jest smieszne ,sprawa jest powazna, czemu kasowac ? komu przeszkadza ? daj komus władze nad portalem to wszystko zalezy ktora noga wstanie z łozka. a moderator nie odpowiada bo ma weekend ,jak i kazdy .jak powroci do swoich obowiazkow to i ten post skasuje .a moze trzeba pisac ,,DAM ZA DARMO?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej