Ogólne > Hydepark

Patriotyzm zakupowy, a dobrobyt kraju.

<< < (17/19) > >>

CzaryMary:

--- Cytat: Jomir w 21 Lut 2013, 23:02:39 ---Czyli jak zobacze kaszanke zy paprykarz szczecinski, to mam nie pisac?
W koncu to zaden rarytas  ;D

--- Koniec cytatu ---
Oj jak zobaczysz kaszankę to pisz koniecznie :-), ja bardzo lubię  (ale nie w duńskiej wersji  >:()

ayme:
pychota taka kawa , :D,moze sie zaprosimy do kolegi to nas poczestuje  ;)
zal tych kotkow, bo je karmia na sile i trzymaja w klatkach
Reksiotato sie skapnal w domu ,ze wedlina jest nieswieza, zawinal papier i do EPI z powrotem ,pokazal szefowi,oddali pieniadze, ale wiecej tam nie poszedl,polubil  za to Alme.Nie wiem gdzie jest to stoisko o ktorym piszesz , ale slyszalam ,ze niedawno zrobili stoisko /sklep z ekologiczna zywnoscia w Arenie ,podobno ludzie wykupuja tam chleb ,bo jest bardzo dobry  :) sprzedawczyni musiala schowac nawet atrapy chleba z wystawy, bo ludzie mysleli ,ze prawdziwe i robili awanture ;D ;D ;D
kaszanka dunska dziwna rzecz ,ale przyznam sie ze zjadlam ja pare razy bo wtedy nie bylo polskich sklepow ,a wygladala apetycznie ;)byla we flaku itd nawet podobna do polskiej...ale smak ???

Reksio:
Zapytam przy okazji mamę, bo ona tam jest stałą klientką to ci napiszę  ;) A w Almie mamy Krakowski Kredens... A Reksio uwielbia stamtąd prawie wszystko...  ;D Oj, aż głodna się zrobiłam i ślinka mi zaczęła napływac do ust na wspomnienie  ;D

ayme:
Krakowski kredens to na prawde jakosc ,bardzo smacznie i elegancko,to przyjemnosc tam kupowac.Rozmarzylam sie i ja ,musze popatrzec za biletami ,chyba polece na pare dni w kwietniu ,wiosna we Wrocku to jest bajka :)Az wstyd pisac ,bo moze zasmiecamy watek ,ale powiem Ci jeszcze ,ze najlepsze ciastka sa w niepozornej Babeczce na Swidnickiej ;)

Reksio:
A wiesz gdzie ja lubię na ciacho polecieć? Do Consonni - Marcello na rogu Więziennej, mmm... pychota, chociaż jak pomyślę to Blikle też ma dobre wyroby, chociaż już nie smakują tak jak dawniej kiedy miał sklepik w Operze. A może daj znać jak będziesz jechała kiedyś, może ja też będę tam w tym samym czasie, to sie razem na babeczkę wybierzemy? Dwie babeczki na babeczki  ;D  ;D  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej