Ogólne > Rodzina ...
środowiskowa
nadusiaa:
a z tymi pielegniarkami to jest prawda mnie juz szlak czasami trafia porabane.moje 3 dziecko a ona to dawac tego nie dawac prosze robic tak a nie tak tlumaczka juz czasami widzi ze niewytrzymuje ale narazie jakos wytrzymuje,nie interesuje mnie co ona mowi glupia nie jestem kazda matka wie co ma dawac swojemu dziecku najlepiej.ostatnio jak mi powiedziala ze mam dziecku podawac wode z kranu to powiedzialam ze ja tej wody nie wypije a dziecku mam podac to zdziwiona ze jemu nic nie bedzie takie wyksztalcone a niewie ze kamienie po pewnym czasie moga sie zrobic.o pralki bardziej dbaja niz o dzieci.u nas w rejonie taki kamien a oni szok,brak slow.moj synek ma 6 miesiecy a ona nie kaze mu dawac mleka w nocy,kdzies to mam co ona mowi,a jak jeszcze raz powie swoje madrosci to naprawde chyba nie wytrzymam
zybis:
U mnie była dzisiaj na drugiej wizycie i co najlepsze , ja moją córeczke dokarmiam butelka 3 razy na dobe bo nie mam tyle pokarmu i maleństwo głode i a ona do mnie zebym zrezygnowała z butelki i caly czas podawała pierś tylko jak zaplacze bo ona wtedy głodna jest . To ja sobie pomyslalam ja nie mam pokarmu i dziecko ma być cały czas przy piersi to co ona sie naje jak ja nie mam pokarmu , i najlepsze to mowilla ze jak tylko zaplacze to dawc cycka, a najlepsze w szpitalu mowili mi zebym dawała piers co 2-3 godziny zeby pokarm sie naprodukowal, niewiadomo kogo sluchac .Dzisiaj mi troche cisnienie podniosla tym zebym odstawila butele
zybis:
Dzieki za odpowiedzi
@ae@:
Jakie kamienie ?? Gdzie ??
anha:
Zybis, ale dobrze Ci powiedziała.
Im częściej podajesz pierś,tym więcej mleka się produkuje.Jeżeli podajesz butelkę (rozumiem,że w butelce jest mm) to zmniejsza się laktacja.
Ja trafiłam na wspaniałą pielęgniarkę,pomogła mi bardzo.Niedawno nas odwiedziła,choć mała ma już ponad 3 lata.
Co do kamieni po piciu wody.
Pijąc kawę,herbatę czy jedząc zupę też kamienie się mogą zrobić,czyż nie :)
Radzę poczytać zanim się takie głupoty publicznie napisze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej