Regionalne > Kopenhaga

Jak wypłacic pieniądze z FRITVALGSKONTO?

<< < (2/3) > >>

MAXFIT:
Tak racja fritvalgs lonkonto nie mam duńskiej klawiatury:)

MAXFIT:
A więc poszerzyłem swoją wiedzę:)
Na fritvalgslonkonto odkładane z kazdej pensji jest 4,5%
Wypłacic mozna  po roku na święta ląduje na naszym koncie niezła sumka,nie wypłacenie kwoty z tegoz konta laduje na koncie naszym w Industriens pension:)

MAXFIT:
Jezeli sie pomyliłem proszę o fachoooowe sprostowanie:)

ROBOTIK:
nie wiem jak jest w twojej firmie i jak wszystko funkcjonuje ale w moje jest ze 1% odkladany jest z calosci zarobionych pieniedzy  w danym miesiacu my odkladamy od poczatku roku i zawsze mamy wyplacana calosc z wyplata 1-go grudnia bo to sa tak zwane u nas pieniadze swiateczne na prezenty :) to u nas dziala automatycznie wiec nikt nie musi sie martwic czy dadza czy nie i kiedy . ale to moze zalezy wlasnie od firmy jedni odkladaja  a inni nie  i stad zdziwienie wiekszosci ludzi tu .  ale takie cos istnieje .  powinno to widniec na odcinku wyplat ile wplynelo w danym miesiacu i ile jest juz odlozonych. chyba ze w twojej firmie robia Polacy i firma jest cwana i robi w konia ludzi jak to bywa w wiekszosci gdzie robia obcokrajowcy :) w normalnej firmie nie ma problemow i takie pytanie by tu nie padlo bo bys wiedziala ( lub wiedzial ) wszystko co ci sie w pracy nalezy a co nie zawsze jest jakis zwiazkowiec , kabusewnik mozna zapytac za to nikt w morde nie bije ani z pracy nie zwalniaja . :) powodzenia

MAXFIT:
Wszystkie info są widoczne na każdym Lonie,tak więc nikt w konia tu nikogo nie robi:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej