Ogólne > Hydepark

KARP- gdzie kupic?

<< < (3/7) > >>

kama:
Witam
sprawdzilam ulotke Reala i zgadza sie sa one dostepne ale czy beda np w sobote trudno mi powiedziec.
Sadze ze wybierzemy sie w sobote do Flensburga po karpia, nie moge tego obiecac na 100 % teraz ale prosze pisac na priv jakby ktos z Aarhus chcial sie zabrac z nami. Jednak moze sie okazac ze nie pojedziemy wiec prosze sie potem nie zloscic.
Dokladnie bedziemy wiedziec jutro okolo poludnia.

a oto ulotka:
http://prospekt.real.de/wochenangebote-nach-kategorien/lebensmittel/fisch/angebote/anzeigen/frischer-karpfen-1.html
wychodzi mniej niz 8 euro:)
pozdrawiam i dzieki piotrnysa:)

faja:
Sprawdzaliscie na Bazar Vest w Århus?
Jeszcze w ubieglym roku mozna bylo dostac tam karpia, troche drogi bedzie ten karp jak sie doliczy koszty podrozy do Flensburga, ale przy okazji mozna kupic tez inne rzeczy. Ja juz dawno przerzucilam sie na lososia.
Tylko lososia trzeba smazyc na malutkim ogniu i nie za dlugo, wtedy bedzie mieciutki, rozplywajacy sie w ustach.
Wesolych swiat!  :)

Mrozik:
Jak karp to tylko w Realu we Flensburgu.Jezdze tam co roku,mozna tam dostac rownie piwo Lech i Tyskie w butelce :)

@ae@:
Jesli nie bedzie karpia w Realu spróbuj Citty Park.
Do Real - ryby mozna wczesniej zadzwonic i zamówic tlf 0049 461 90282362. Nie wiem czy mówia po angielsku.
Pomyslnych swiat !

kama:

--- Cytat: @ae@ w 20 Gru 2012, 20:27:41 ---Jesli nie bedzie karpia w Realu spróbuj Citty Park.
Do Real - ryby mozna wczesniej zadzwonic i zamówic tlf 0049 461 90282362. Nie wiem czy mówia po angielsku.
Pomyslnych swiat !

--- Koniec cytatu ---
Właśnie to samo pomyśleliśmy teraz aby najpierw zadzwonić ( mówię po niemiecku) a po drodze wskoczyć na Bazar Vest i sie zorientować aczkolwiek szczerze wątpie aby udało się ewentualnie Panu sprzedającemu zamówić i do Świąt sprowadzić.
Mimo wszystko będziemy próbować a jak nie trudno..
Tobie również Wesołych Świąt jak i pozostałym forumowiczom:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej