Ogólne > Hydepark

mieszkanie spółdzielcze w Danii - kupno

<< < (3/5) > >>

aniaf135:
hmm sprawdzę spółdzielnię ale dalej do konca nie rozumiem tej rozbieżności - ten domek stoi 440 tys. koron, to jest sporo pieniążków, czynsz 6000 koron mies. , reszta j/w, już sama nie wiem, dom kosztuje 2 mln ale własn. dzieciaki juz by mialy za jakies 25-30 lat ;) ps. to juz nie dzieciaki ale wnuki hehe

Jomir:

--- Cytat: aniaf135 w 05 Sty 2013, 18:13:19 ---hmm sprawdzę spółdzielnię ale dalej do konca nie rozumiem tej rozbieżności - ten domek stoi 440 tys. koron, to jest sporo pieniążków, czynsz 6000 koron mies. , reszta j/w, już sama nie wiem, dom kosztuje 2 mln ale własn. dzieciaki juz by mialy za jakies 25-30 lat ;) ps. to juz nie dzieciaki ale wnuki hehe

--- Koniec cytatu ---
To jest bardzo malo pieniazkow za andels w Kopenhadze o powierzchni oklo 120 m. kw. . Porzadne andelsy 120 metrowe kosztuja okolo 1,5 mln. Wowczas masz czynsz okolo 2500-3500 i w miare pewnosc, ze spoldzielnia ma sie dobrze.

@ae@:
Pogrzmeralam troszke na internecie.
tak srednio andelsboliger w Kopenhadze przy pierwszej wplacie 300 000 maja czynsz okolo 7-12 tys...

siudemka1972:
W papierach stoi ze ja zapłaciłam 2500tys kr za sporządzenie papierów dwa spotkania 3@  5 rozmów tel i całokształt;-) a ile sprzedający nie wiem..i czy tylko ja tez nie wiem..

siudemka1972:
no no 120metrow za takie pieniążki?w centrum?albo dar z niebios albo szwindel:-)a może trzyma Was humor od sylwestra:-)
Daj znać jak wyszło bo jestem ciekawa..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej