Ogólne > Hydepark
Usuwanie watkow
roga:
Nie bardzo jestem gramotny jezeli chodzi o funkcjonowanie systemu na forum. Mam pytanie. Czy wlasciciel watku, moze usunac swoj watek?. Zwrocilem uwage, ze dzisiaj zniknely 2 watki, a jezeli sie myle, prosze mnie poprawic: jeden dot. wypowiedzenia mieszkania z powodu wilgoci i mozliwosci nie zaplacenia czynszu w okresie wypowiedzenia a drugi (przed chwila) dot. zapytania czy mozna dostac prace jako posrednik sprzedazy nieruchomosci. Jezeli tak jest, to oznacza to, ze "wlasciciel" watku, bedac niezadowolonym z odpowiedzi/uwag, moze go poprostu usunac - czy tak? Wiec zastanawiam sie czy w ogole jest sens zaprzatac sobie glowe z odpowiedziami, radami itp. jezeli nie ma miejsca dla zdrowej krytyki, ktora moglaby sie przyczynic do tego aby inne osoby w podobnej sytuacji nie popelnialy takiego samego bledu. Pozdrawiam.
roga:
Czas na Forum stanal w miejscu. godzina przy nowych postach jest cofnieta o godzine w porownaniu z faktycznym czasem. wydaje mi sie ze nowe posty pisane np. o 23.00 nie sa widoczne na stronie glownej i beda uaktualizowane chyba dopiwero za godzine. Czy mam racje?
PRZYJACIEL:
Masz ze wszystkim racje .napisz watek i go sprobuj usunac .gwarantuje Ci ,ze do usuniesz ;D
Jomir:
Jest Rogo jak piszesz. Zalozyciel watku moze go usunac.
aisak:
--- Cytat: roga w 05 Sty 2013, 23:01:21 ---Czas na Forum stanal w miejscu. godzina przy nowych postach jest cofnieta o godzine w porownaniu z faktycznym czasem. wydaje mi sie ze nowe posty pisane np. o 23.00 nie sa widoczne na stronie glownej i beda uaktualizowane chyba dopiwero za godzine. Czy mam racje?
--- Koniec cytatu ---
I z czasem tez sie zgadza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej