Ogólne > Hydepark

Usuwanie watkow

<< < (2/3) > >>

aisak:

--- Cytat: Jomir w 05 Sty 2013, 23:35:13 ---Jest Rogo jak piszesz. Zalozyciel watku moze go usunac.

--- Koniec cytatu ---
   Szkoda tylko, ze jednoczesnie moze usunac wszystkie wypowiedzi/rady/informacje innych forumowiczow. Tak to deprymujace. Sama kilka razy szukalam pewnych informacji, niestety watek juz nie istnial.

MalaCzarna:
Wydaje mi się że dobrym pomysłem byłoby aby autor(osoba zaczynająca temat) planując skasować wątek,
 zamiast tego  mogła usunąć posty które daleko odbiegają od tematu ,bądź wpisy osób które zachowują się niegrzecznie ,a pozostawić tylko cenne informacje dla innych .  :) 

Niutek:
Wydaje mi się że dobrym pomysłem byłoby aby autor(osoba zaczynająca temat) planując skasować wątek,
 zamiast tego  mogła usunąć posty które daleko odbiegają od tematu ,bądź wpisy osób które zachowują się niegrzecznie ,a pozostawić tylko cenne informacje dla innych .  :)

I myslisz, ze wtedy byloby rownie ciekawie? Pozdrawiam Wszystkich. A co z nieocenionymi perelkami np. poezja seba08?

Jomir:
A ja mysle, ze prawo usuwania watkow, powinni miec moderatorzy i basta.
Jezeli ktos bedzie chcial usunac watek, to powinien sie skontaktowac z moderatorem, a ten powinien zdecydowac.

Niutek:
Nie no Jomir swoje mozna jak najbardziej,np jak walne cos tak przez pomylke nawet, to mam prawo sie z tego wycofac i skasowac, glupio, ze razem ze wsiem i tu cos trzeba byloby pomyslec. Pozdrawiam Wszystkich.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej