Ogólne > Hydepark
polskie produkty w Netto
Niutek:
--- Cytat: rey2000 w 13 Sty 2013, 11:01:20 ---No to ja liczę na żubrówkę ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
A jeszcze gdyby tak oryginalna Gorzka Zolodkowa......... i Biala Dama, ach.... Pozdrawiam Wszystkich A moze zrobimy mala liste postulatow pod rozwage dla decydujacych o asortymencie, ktos wie gdzie to wyslac moze. I oczywiscie ze z probkami produktow zeby nie bylo, ze jakis kot w worku.
aisak:
--- Cytat: Niutek w 13 Sty 2013, 11:06:15 ---A jeszcze gdyby tak oryginalna Gorzka Zolodkowa......... i Biala Dama, ach.... Pozdrawiam Wszystkich A moze zrobimy mala liste postulatow pod rozwage dla decydujacych o asortymencie, ktos wie gdzie to wyslac moze. I oczywiscie ze z probkami produktow zeby nie bylo, ze jakis kot w worku.
--- Koniec cytatu ---
O yes ! Ja prosze (wrecz blagam ;D) o polski prawdziwy twarog z od chudego po poltlusty do tlustego. Polskie parowki lukowskie, najpyszniejsze w swiecie, polski prawdziwie chleb pszen-zyto. Moj syn prosi, by do "listy zyczen" dopisac bulki wroclawskie :). Wiecej zyczen, poki co, nie mamy... Oczywiscie: kiszona polska kapusta i kiszone ogoreczki i sledziki marynowane- to zawsze i o kazdej porze, ale mysle , ze to oklepane zyczenia, niegodne "listy zyczen" ;D
roga:
--- Cytat: mokka w 12 Sty 2013, 22:18:26 ---Danio chyba czas bardziej otworzyc sie na to co dobre.
:)
--- Koniec cytatu ---
Dobre - dla kogo?
aisak:
--- Cytat: roga w 13 Sty 2013, 15:19:50 ---Dobre - dla kogo?
--- Koniec cytatu ---
Dla tych, co jeszcze tesknia...
happybeti:
@ roga :)- dla każdego coś dobrego ;).Skoro mamy w Danii produkty kuchni chinskiej, włoskiej, meksykańskiej itd, dlaczegoby nie polskiej?
No, ale ja bym z tym hurraoptymizmem też nie przesadzała...pewnie towary będą może i polskie, ale "dublujące " duńskie :-\... a szkoda....w końcu nikt nie zmusza nikogo do kupowania...
Ja oprócz "oczywistych oczywistości" to kiełbasę krakowską chętnie bym na półkach widziała :P.I może tańsze , polskie "słodkie" masło...
...I tu nawet nie o tęsknotę chodzi, a po prostu o wybór i otwarcie na nowe smaki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej