Ogólne > Hydepark
Savuar-vivre rodakow
roga:
--- Cytat: Reksio w 18 Sty 2013, 23:43:55 ---I ludzie, pisze się SAVOIR VIVRE ;D
--- Koniec cytatu ---
Dziekuje za zwrocenie uwagi za popelniony blad w tytule watku.....dobrze, ze ktos czuwa :)......... a tak z innej beczki -
nie moge sie napatrzec na twoich 2 ulubiencow ;D
Reksio:
Hmmm... dziękuję :)
Niestety nie ma ich od lipca już z nami. Odeszły ze starości i niestety z powodu chorób, ale przeżyłam z nimi pięknych 14 i 11 lat :) Ten ciemniejszy to Reks, a obok jego córka Vicky. W moim sercu i myślach pozostaną na zawsze :) :) :) Ich oddanie i miłość wiele mnie nauczyły i ja także często na nie patrzę - w ten sposób czuję, że są gdzieś tu obok mnie i ze mną...
roga:
--- Cytat: Reksio w 19 Sty 2013, 20:24:14 ---Hmmm... dziękuję :)
Niestety nie ma ich od lipca już z nami. Odeszły ze starości i niestety z powodu chorób, ale przeżyłam z nimi pięknych 14 i 11 lat :) Ten ciemniejszy to Reks, a obok jego córka Vicky. W moim sercu i myślach pozostaną na zawsze :) :) :) Ich oddanie i miłość wiele mnie nauczyły i ja także często na nie patrzę - w ten sposób czuję, że są gdzieś tu obok mnie i ze mną...
--- Koniec cytatu ---
Niestety taka kolej rzeczy, ale mialas z nimi wiele wspanialych chwil, zawsze bezinteresownie wierni jak prawdziwy przyjaciel.
aisak:
--- Cytat: roga w 19 Sty 2013, 19:19:46 ---Przepiekne......jego ojciec Tommy, jezeli nie wszytkim wiadome, byl jak na tamte czasy fantastyczny. Jablko nie pada daleko od jabloni.
--- Koniec cytatu ---
Wiem, ze Tommy Seebach byl fantastyczny! Niedawno tv dunska, chyba DR2 puscila program dokumentalny o Tommy Seebach. Wywiady z zona, dziecmi, przyjaciolmi, fragmenty z wystepow i Eurowizji. Nie publikowane wczesniej wywiady z samym Tommy oraz zdjecia. Bardzo ciekawy program. Potem sama zaczelam szukac jego kompozycji na you tube. Uwazam, ze byl fantastyczny nie tylko na tamte czasy. Dzis Rasmus spiewa i odnosi sukces rowniez z kompozycjami swojego ojca :)
aisak:
--- Cytat: Reksio w 19 Sty 2013, 20:24:14 ---Hmmm... dziękuję :)
--- Koniec cytatu ---
Naprawde sliczne..... Taki niestety ich los, ze zyja tylko nascie lat. Ja do dzis wspominam moja pierwsza sunie, ktora w wieku 15 lat odeszla na raka. Kurcze, byla jak czlonek rodziny, bo minelo nastepnych 15 lat a ja wciaz o niej pamietam i wciaz przegladam jej zdjecia. Bardzo mi jest przykro, ze Ty rownie doswiadczylas podobnej straty :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej