Ogólne > Hydepark

Jakie jest Wasze zdanie?

<< < (3/5) > >>

Niutek:

--- Cytat: aisak w 15 Sty 2013, 16:51:25 ---       Ostatnio przeczytalam komentarz do ciekawych badan. W skrocie chodzi o to, ze charakter kobiecy ulega diametralnej zmianie szybciej niz jej wyglad! Tzn. dziewczyna przed slubem to np aniolek, chodzaca dobroc i tolerancja, itp, itd. A po slubie, wiadomo ;D! Jeszcze wieksza zmiana niby nastepuje po urodzeniu dziecka. A teoretycznie uroda kobieca tak szybko nie przemija.
       Wiec konkluzja: lepiej patrzec na ladna miska, bo dluzej jej uroda niz zawartoscia mozna sie cieszyc ;) ;D!

--- Koniec cytatu ---

Konkluzje mam zupelnie inna ale jeszcze musze to przemyslec.
Aniolecki, anioleckami, no a co diaaabelkami?
Bez konkluzji jeszcze, powiem, ze obie plcie psuja sobie wzajemnie zyciowy rynek nie ma co! Po wystepach jednych jak i drugich, i ci pierwsi i drudzy maja............ pod gorke!!!!!!! I to w różnych konfiguracjach!!!!!
Pozdrawiam Wszystkich

aisak:

--- Cytat: Niutek w 15 Sty 2013, 17:00:13 ---Konkluzje mam zupelnie inna ale jeszcze musze to przemyslec.
Aniolecki, anioleckami, no a co diaaabelkami?
Bez konkluzji jeszcze, powiem, ze obie plcie psuja sobie wzajemnie zyciowy rynek nie ma co! Po wystepach jednych jak i drugich, i ci pierwsi i drudzy maja............ pod gorke!!!!!!! I to w różnych konfiguracjach!!!!!
Pozdrawiam Wszystkich

--- Koniec cytatu ---

tjaaaa..... i moze jeszcze dodam, ze nie tylko pod gorke, ale i d...py po tych wystepach tak twardnieja, ze mnie osobicie juz nigdy nikt nie przekona, ze jakikolwiek zwiazek ma sens, bo go nie ma!  I moze czlowiek to zwierze stadne i musi sie parzyc, jak to inne czynia, ale..... No wlasnie, ale....  kochane diabelki i aniolki obu plci :)

vordingborg:

--- Cytat: aisak w 15 Sty 2013, 17:58:50 ---
tjaaaa..... i moze jeszcze dodam, ze nie tylko pod gorke, ale i d...py po tych wystepach tak twardnieja, ze mnie osobicie juz nigdy nikt nie przekona, ze jakikolwiek zwiazek ma sens, bo go nie ma!  I moze czlowiek to zwierze stadne i musi sie parzyc, jak to inne czynia, ale..... No wlasnie, ale....  kochane diabelki i aniolki obu plci :)

--- Koniec cytatu ---
E tam to że pary razy w życiu ci nie wyszło to wcale jeszcze nie świadczy że związki nie mają sensu. Powinnaś raczej zastanowić się dlaczego??? Tak tak ja wiem bo był złym człowiekiem.... Ale na kogo liczyłaś? Księcia z bajki? Duńskie ofermy szukają raczej robotów kuchennych z funkcją kochaj i sprzątaj a tu o wiele lepiej  sprawdzają się Azjatki. Powinnaś raczej bardziej zwracać uwagę na to z kim się wiążesz zanim znowu stwardnieje ci tyłek  ;)

aisak:

--- Cytat: vordingborg w 15 Sty 2013, 18:27:17 ---E tam to że pary razy w życiu ci nie wyszło to wcale jeszcze nie świadczy że związki nie mają sensu. Powinnaś raczej zastanowić się dlaczego, tak tak ja wiem bo był złym człowiekiem.... Ale na kogo liczyłaś? Księcia z bajki? Duńskie ofermy szukają raczej robotów kuchennych z funkcją kochanki i tu o wiele lepiej  sprawdzają się Azjatki. Powinnaś raczej bardziej zwracać uwagę na to z kim się wiążesz zanim znowu stwardnieje ci tyłek  ;)

--- Koniec cytatu ---
Tak, tak na Ksieciunia ;) Ale nie byl zly czlowiekiem, po prostu byl jaki byl, zreszta pisalam, nie ma co sie powtarzac. Z cala reszta sie zgadzam :). Ale chyba dlatego, ze powtarzam stare bledy, chcac uszczesliwiac caly swiat wokol,  juz nie szukam. Mam za to mnostwo czasu na ksiazki, filmy i spacery po plazy :)

vordingborg:
Nie zapominaj też o głowie do góry i dumnie wypiętej piersi tak żeby samce wszystkich  ras się oglądały  ;)  ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej