Ogólne > Hydepark

TANIE UBEZPIECZENIE SAMOCHODU

(1/2) > >>

jankes87:
Witam.
Mam pytanie zwiazane z ubezpieczalniami aut.
Czy zna ktos tania ubezpieczalnie ,ktora nie bierze pod uwage wieku klieta?
Wiekszosc firm jak nie wszystkie? Wyceniaja polise wlasnie biarac pod uwage podstawowe kryterium czyli wiek?
Mam 25 lat i za passata 1.9 tdi place 13 tys koron w ubezpieczalni (TRYG). Mam uto na kredyt ,wiec obowiazkowo musze rowniez placic autocasco.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam.

MAXFIT:

Witam!
Byłem ok roku w trygu,zmieniłem na dafa warto róznica w skali roku 3,500dkk dla mnie to dosć duzo dlatego warto się przeniesć,podobne ceny posiada Etu.Pozdrawiam

kama:

--- Cytat: jankes87 w 17 Sty 2013, 17:05:21 ---Witam.
Mam pytanie zwiazane z ubezpieczalniami aut.
Czy zna ktos tania ubezpieczalnie ,ktora nie bierze pod uwage wieku klieta?
Wiekszosc firm jak nie wszystkie? Wyceniaja polise wlasnie biarac pod uwage podstawowe kryterium czyli wiek?
Mam 25 lat i za passata 1.9 tdi place 13 tys koron w ubezpieczalni (TRYG). Mam uto na kredyt ,wiec obowiazkowo musze rowniez placic autocasco.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
A to jakas nagla zmiana planow?
Nie wracasz z tego DUNZKIEGO panstwa? ktore powinno Ci byc wdzieczne ze je opuszczasz??

Do senda sprawy, wydaje mi sie ze kryterium 25 lat jest w kazdej ubezpieczalni.

jankes87:
Nic sie nie stalo. Gdybys czytal uwaznie wiedzial bys ,ze chce wrocic za rok. Do tego czasu musze sie czyms poruszac prawda?Chyba ,ze sprzedam auto....

kama:
Np. w ALKA, rabat 20% jesli przynalezysz do zwiazkow, czasem kilka ubezpieczen (np. domu, rodziny itd) w sumie daja spory rabat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej