Ogólne > Hydepark

TANIE UBEZPIECZENIE SAMOCHODU

<< < (2/2)

M z Horsens:
Polecam GF

leo1:
Obdzwonilem chyba wszystkie ubezp. w dk i najlepsza oferte dostalem w Daf przedtem przez ponad cztery lata bylem w IF i placilem ponad 10 kola za ac i kasko teraz place za to samo prawie o polowe mniej,proponuje podzwonic i sie do wiedziec ktora ubezp.da ci lepsza cene.Sa tez niektore firmy gdzie potrzebujesz dodatkowo dunskie prawko to kto ile placi to jest kazdego inna indywidulana sytucja zalezna od tego czym jezdzi ile km.rocznie,wiek kier. a nawet adres zamieszkania-komuna. 

czysio:
Ja mam pełne ubezpieczenie w topdanmark , uznali mi wszystkie zniżki z kraju , czy są bardzo tani , nie wiem ale jak szukałem ubezpieczalni (sprawdzałem kilka) to ta była najtańsza. Pozdrawiam.

silk:
Wg.mnie najtanszy jest GF - jesli jest sie elitebilist oczywiscie. Poza tym nigdy nie ma problemow z wyplata odszkodowania. Poza tym maja overskudsdeling, czyli jak w roku mieli malo odszkodowan do wyplaty to dostaje sie czesciowy zwrot premii. Ludzie ubezpieczaja tez w IF - mozliwa platnosc co miesiac.

czysio:
Z GF to prawda co pisze silk , ale własnie jak mój znajomy dzwonił to pierwszy warunek to minimum 3 letnie ubezpieczenie auta z Danii oraz bezszkodowa jazda. A stawki faktycznie niskie i ruchome , czyli jak mało szkód to ubezpieczenie obniżają. Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej