Sama napisałas, że to, w jaki sposób ktos woli pomagać, to jego prywatna sprawa, a jednocześnie odsądzasz od czci i wiary Owsiaka, który jednak wiele dobrego uczynił.Sama sobie przeczysz.
A to, co znalazłas w google na ten temat....cóż...powiem tylko tyle, ze każdy znajdzie to, czego szuka.Kiedyś się mówiło, ze papier jest cierpliwy i przyjmie wszystko.Dzis to samo można powiedzieć o internecie- każdy może w nim pisac , co tylko mu do głowy przyjdzie i nie trzeba swięcie wierzyć we wszystko, co gdzies przeczytasz.Ja mogłabym ci wkleić całkiem przeciwne dowody, ale to i tak nie miałoby sensu, bo ty już wiesz swoje, wszyscy to "złodzieje w garniturach" itp.Jak sobie chcesz tak myślec, twoja sprawa.
"(...) atak, że nie moglaś wypowiedziec się w sprawie Orkiestry(...)"
Co prawda nie muszę udowadniac, że nie jestem wielbłądem, ale "dla porządku" zrobię to.
Po pierwsze- odpowiedziałam tu na twój konkretny post, w którym zaatakowałaś Rogę, pisząc bzdury o "kapusiach" itp..Nic wspólnego to z WOŚP nie miało.Więc tym razem masz rację, pisząc, "wydaje mi się".
Po drugie, do tematu Orkiestry to ty tu wróciłaś, nie ja, pisząc, że "zamknęłaś mi gębę", mając świadomość jednocześnie, że zamykając wątek, uniemożliwiłaś mi odpowiedź. Wyzwiska od "debili" itp.(to twoje ulubione słowo?Bo o córce tez tak pisałaś...) pominę milczeniem.
Na koniec dobra rada-
więcej odpowiedzialności za swoje słowa.
Nie myśl, że zmieniając nicki , mozesz tego uniknąć i pisac, "co ślina na język przyniesie", bo właśnie to jest "trollowanie".
To, co ty tu reprezentujesz- przeinaczanie faktów na swoją korzyść, mijanie się calkowicie z prawdą i napastliwe ataki na wszystkich, którzy myślą inaczej, raczej dobrze o tobie nie świadczy.
Ja mogę się różnic z kimś w poglądach, ale nie zniżyłabym się do takiego tonu i stylu, jakim ty się tu posługujesz.