Ogólne > Rodzina ...

Noworodek

(1/8) > >>

self-sufficient:
Witam mamusie i pozostałych ;) mam pewne pytanko, moje malenstwo ma tydzień, karmie ja mlekiem modyfikowanym NAN 1, ale niestety mała ma straszne zatwierdzenie, dzis kupiłam Allomin, ale nie jestem pewna czy zmiana cos da ;( Jakie polecacie mleko i czy Allomin jest dobry? Dzięki za odpowiedzi!

kubusinski:
hej gratulacje my naszego malucha karmimy allomin i rosnie jak na drozdzaczh ma juz 6,5miesiaca najpierw allomi 1 a po 6 mies 2 polecamy

beata29:
witaj
moj synek mial ten sam problem. podawanie alominu zielonego na przemian z nanem pomoglo. alomin dostawal raz dziennie. tak polecila położna
pozdrawiam

kingamagda:
mój maly nie tolerowan NANU, tez przez to mleko mial problemu z brzuszkiem, tez polozna nam polecila allomin zielony, byl na nim z 2 miesiace, ogolnie tolerowal go dobrze ale sie nim nie najadal, ciagle pil i pil, wiec zdecydowalismy dawac mu polski bebilon. Jest na bebilonie juz 6 miesiace i zdrowy jak ryba, pozdrawiam
PS zostaly mi 2 zapakowane kartony allomina zielonego, moge oddac za darmo, pozdrawiam.
Moj email kingamagda@interia.pl

self-sufficient:
Dzieki za odp ;) Dałam małej herbatke z koperku włoskiego (od 1 tyg.), dalej się męczy, ale są już efekty. Zobaczymy jak będzie dalej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej