Ogólne > Rodzina ...
Noworodek
zybis:
Witam i gratulacje
Jestem mama 3,5 córeczki , moja jak sie urodzila tez jej dawalam Nan ale o sie nie najadala i plakala i kupki miala twarde i brzuszek trwardy , akurat jak miala 4 tygodnie jechalam do polski kupilam bebilon comfort jest to mleko dla dzieci ktore maja zaparcia i kolki , super mala wypijala ile jej sie dalo i mniej nam plakala i kupki byly inne i brzuszek nie byl twardy , ale niestety nasza coreczka zachorowaa i musialam calkiem meko zmienic ale mam do sprzedania 7 puszek tego mleko bo sobie kupila na zas. jak co podaje prywatenego meila becia1033@wp.pl
ps takze mam krople niemieckie na kolke
self-sufficient:
Dzięki wielkie za propozycje,ale kurczę, nie chce sie pakować w mleko polskie,bo pozniej będę kombinować jak je przetransportowac, zobaczę jak będzie na duńskim. ;)
Anja_an2:
Ja rowniez chcialam mleko ktore bede mogla kupic w Danii. A ze sytuacja byla taka sama, wiec probowalam wszystkiego Nan, Allomin i Hipp. Allomin pomogl tylko troche, dopabuse Hipp rozwiazal problem. Zero problemow z kupkami i brzuszkiem, mozna kupic w Danii i w Polsce, malenstwo jest najedzone i od pierwszego miesiace przesypia spokojnie cale noce.
newbie12:
--- Cytat: Anja_an2 w 12 Lut 2013, 10:28:22 --- malenstwo jest najedzone i od pierwszego miesiace przesypia spokojnie cale noce.
--- Koniec cytatu ---
sorry moze zle zrozumialam i troche nie w temacie ale w pierwszym miesiacu dziecko powinno jesc co 3 godziny a nie przesypiac noc.
A tak w ogole nie zdrowiej i ekonomiczniej karmic piersia? :)
Moje malenstwo tez mialo straszne problemy z kupkami, jak sie pozniej okazalo, spowodowane zelazem.
Zycze zdrowka wszystkim maluszkom :)
AK211:
--- Cytat: self-sufficient w 22 Sty 2013, 15:45:06 ---Witam mamusie i pozostałych ;) mam pewne pytanko, moje malenstwo ma tydzień, karmie ja mlekiem modyfikowanym NAN 1, ale niestety mała ma straszne zatwierdzenie, dzis kupiłam Allomin, ale nie jestem pewna czy zmiana cos da ;( Jakie polecacie mleko i czy Allomin jest dobry? Dzięki za odpowiedzi!
--- Koniec cytatu ---
A cóż to takiego..?
Po drugie - noworodkowi nie kupuje się sztucznego mleka, a fe. Piersi są od tego, żeby nimi karmić!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej