Ogólne > Hydepark

Moje spostrzeżenia

<< < (7/9) > >>

thecabb:
admin do roboty ! bo się zrobił damski szalet zamiast poważnej kobiecej i inteligentnej dyskusji !
myślałem, że kobiety mają więcej rozumu od facetów...
zamykać, bo zaraz sobie urządzą bitwę na tampony :/

MalaCzarna:

--- Cytat: thecabb w 27 Sty 2013, 09:54:00 ---admin do roboty ! bo się zrobił damski szalet zamiast poważnej kobiecej i inteligentnej dyskusji !
myślałem, że kobiety mają więcej rozumu od facetów...
zamykać, bo zaraz sobie urządzą bitwę na tampony :/

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście że kobiety mają więcej rozumu od facetów !!!  ;) :D Prawidłowo myślałeś !  ;D
My jesteśmy INTELIGENTNE ,BYSTRE ,PRZENIKLIWE ,MĄDRE ,SPOSTRZEGAWCZE ,NIESAMOWITE ,DOSKONAŁE ,FENOMENALNE ,OSZAŁAMIAJĄCE ,CUDNE ,GODNE PODZIWU słowem CUDOWNE ,BOSKIE ,NADPRZYRODZONE

Twoja dziewczyna / żona na pewno zgodzi się ze mną :D ;D

p.s.dziewczyny przepraszam jeśli pominęłam jakąś wspaniałą waszą cech ;) ;D  

GOSC1964:

--- Cytat: happybeti w 27 Sty 2013, 03:54:11 ---Jak zwykle "wiarygodna pod każym względem" Gosciówa , ktora to zarzekala się, że będzie mnie ignorowala ;) 8) ;D ;D...

Jak widać, jej słowa warte tyle, co ona sama... ::)

To,że "ona nie widziała", to znaczy ,że czegoś nie ma  ;D ;D ;D

Każdy, kto mysli inaczej, jest "pusty", "głupi", "debil" albo "troll" ;D ;D ;D.

Tolerancja, kultura i prawdomówność wręcz "promieniuje" z jej postów  ::).A to "poczucie humoru"- wow, jakie "błyskotliwe" ::)...
Ha, przynajmniej już przestała pisac wszystko wielkimi literami  ;) :P ;D. I poznała nowe słowo: "troll"  ;) ;D 8)

To,ze ja komus za jakiś post dziękuję- moja sprawa- nie wnikam komu i za co ona dziękuje.

A teraz ja OŚWIADCZAM, ze chamskich zaczepek tej osoby NIE BĘDĘ IGNOROWAŁA.

Sorry, Kochani, ale , jak widac, ignorowanie postów babsztyla nie pomogło, nadal szuka zaczepki.
Postanowiła tu mi wydac prywatną wojenkę- proszę bardzo.
Widocznie nie ma kobiecina celu w życiu i karmi się takimi sytuacjami.Jak komus "dowali"(w jej mniemaniu, oczywiście ;) ), to taka "lepsza" się czuje ;) ;D.To takie , ach,"nasze", katolickie  ;D.

--- Koniec cytatu ---
sluchaj zuzyty tamponie bo nie bede powtarzac dwa razy czepiasz sie wypisujesz glupoty pod moim nickiem.wez sie wal bo naprawde jak czlowiek sie wypowiada na forum to twoje krytyki rozwalaja tatuaze ktorych nie mam.walnij sie w ten łeb znim zaczniesz pisac cos pod moim adresem .posprzataj chate zajmij sie dzieciem ,to bedzie bardziej pozyteczne niz pisanie glupot na forum .jak twoj chlop z to a moze wytrzymac ? Na litosc boska wpadasz na forum ni stad i jak ktos napisze cos odnosnie mojej wypowiedzi ty wskakujesz ,dziekujesz i sama nie wiesz za co?widzisz tylko nick,,gosc 1964,,i juz sie gotujesz .nawet juz nie sypisz bo juz o 5rano wypisujesz glupoty.wiem ze preze mnie spac juz nie mozesz .to dobre .jestes za glupim tłukiem zeby z toba dyskutowac .boze kto cie spłodzil w zyciu .?takie monstrum raz na 100 lat sie zdarzaja.wspolczuje twojemu mezowi jak mozna z takimKICZEMJAK TY ZYC POD JEDNYM DACHEM

frisms:
ZAMKNAC WATEK - PLEASE  >:(

MalaCzarna:

--- Cytat: frisms w 27 Sty 2013, 22:43:39 ---ZAMKNAC WATEK - PLEASE  >:(

--- Koniec cytatu ---

Nie wątek ale osoby robiące zadymy ...przykre.

Frisims chyba z moim spostrzeżeniem na temat kobiet się zgadzasz ?  ;) ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej