Ogólne > Hydepark
Przebudowa Forum
Reksio:
--- Cytat: jens w 03 Lut 2013, 23:10:22 ---zapewne swoj swojego pozna.dalem jej pare dni by ochlonela i ja tez .zagladalem tylko na forum czy istnieje .a tu nagle ,,jens nie jest dla mnie autorytetem,,Dla wielu osob nie jestem ty nie jestes i tak z kazda osoba bedzie.to ze ktos zacytowal moja wypowiedz nie musiala sie odnosic do mojego nicka tylko trzeba bylo do wypowiedzi .JEDNO CO JEJ CZYLI HAPPYBETI W ZYCIU WYCHODZI TO SŁOMA Z BUTOW .napisze ci jsk to wyglada ty, happybeti ,aisiaki ( czasem MCktora wkracza jako rozjemca)obsiadajace cale forum i jak napotkaja wypowiedz inna od ich TO ATAK NA CALEGO.zostawiam wam swietej trojcy cale forum dla was .HAPPYBETI---z czego mozesz ty byc szczesliwa?chyba z tej glupoty jaka prezentujesz .SZCZESLIWA BO DRUGIEJ OSOBY TAKIEJ JSK TY TO NIE MA .dla zabicia czasu poszukaj sobie pracy ma caly etat bo 3godziny pracy dziennie nie jest wstanie cie zmeczyc.REKSIO CIEBIE NIE PYTALAM O ZDANIE TAKIE JEST MOJE STWIERDZENIE I CHYBA NIE SADZISZ ZE POD NAPOREM SWIETEJ TROJCY ZMIENIE ZDANIE
--- Koniec cytatu ---
Ja cały czas widzę odpowiedzi inne od moich i fajnie bo na tym polega forum, żeby dyskutować. Ale jeżeli ktoś tak chamskimi odzywkami się wyróżnia jak ty, to też mam prawo to skomentować. Skoro piszesz w takim a nie innym stylu (pomijając już składnie i ortografię twoich postów) to chyba zdajesz sobie sprawę że każdy to może skomentować, bo twoje wypowiedzi świadczą o tobie. Ile ty masz lat człowieku, że nie wiesz, że na forum nie musisz się kogoś pytać o zdanie a komentarze i tak pójdą??? Specjalnie piszę "człowieku" bo ty masz jakieś rozdwojenie jaźni, raz piszesz jako mężczyzna, potem jako kobieta ("...ciebie nie pytalam..."). Może stąd te twoje frustracje i wrzaski (CapsLock 8)) bo Happybeti jest 100% kobietą a ty się miotasz między jednym a drugim ;D ;D ;D
Ale że awansowałam do Świetej Trójcy? :) Rozwaliłeś/łaś mnie ;Do Ja chyba sobie awatara zmienię i nicka na Św. Reksio ;D ;D ;D
aisak:
--- Cytat: thecabb w 03 Lut 2013, 23:28:42 ---zamknijcie już ryje !!!!
--- Koniec cytatu ---
Chyba Ci sie cos pomylilo :-\. Ryj o ile wiem maja zwierzeta. Ja , patrzac do lustra, widze, ze posiadam twarz, nos, usta. Hmmm, wydaje mi sie, ze inni ludzie tez. Lecz nie przesadzam o Tobie ;).
ps. Rozkazow tez nie slucham, taka sie juz "rogata dusza"urodzilam i w tym mam zamiar trwac az do smierci ;D.
Pozdro
aisak:
--- Cytat: jens w 04 Lut 2013, 08:21:33 ---Oj happybeti.moje dzieci sa juz dorosle i sa juz na swoim.twoje sleczenie nad kompem na rozne godziny nawet jak wstajesz jak to na wsi przystalo 4 rano bo trzeba trzode oprzatnac.twoj pobyt na forum widac ----piwkowania mojego nie!tak sobie mysle ze twoj maz to z zalu ze jest z toba powinien dostawac zamiast herbaty zubroweczke..takie gwiazdy jak ja nie siedza na zasilkach bo maja prace i internet w telefonie i pisze kiedy chce.piszesz ze forum jest po to by sie pytac ?!?!ale co ty na nim robisz przesiadujesz i jeszcze troche to monolog bedziesz na nim prowadzila.naraxie kolko rozancowe swietej trojcy dziala .po co ci polonista ?ty jestes tak wszechwiedzaca ze powinnas dac sobie rade.wyjmij slome z butow a umysl ci sie rozjasni
--- Koniec cytatu ---
Swieta nie jestem, przykro mi :(. A piwkowanie widac, styl Twojej wypowiedzi staje sie max chaotyczny, zmieniasz rodzaj z meskiego na zenski i odwrotnie (obojnak, hihi???), masz slowotok i trudnosci z przyznaniem, ze UWIELBIASZ to forum i mozliwosc wyzycia sie tu w formie, ktora powszechnie jest nie akceptowalna ;D ;D ;D.
jens:
Jaka ty jestes wrazliwa i madra
aisak:
--- Cytat: jens w 04 Lut 2013, 18:00:03 ---Jaka ty jestes wrazliwa i madra
--- Koniec cytatu ---
oraz brzydka i pusta ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej